LIVE SCORES

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

"Το θέμα είναι λήξαν, πάμε ενωμένοι"





Ο Νικόλας Πατέρας με μια σιβυλλική ατάκα «το θέμα θεωρείται λήξαν» έριξε τους τόνους της αντιπαράθεσης για τα πρακτικά του προηγουμένου ΔΣ της Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, μόνο η Σούπερ Λίγκα είναι νικήτρια». Οι εξηγήσεις που δόθηκαν κάλυψαν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε ζητήσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες του προηγούμενου ΔΣ της διοργανώτριας, για να διαπιστώσει αν υπάρχουν φράσεις που μειώνουν την προσωπικότητα του προέδρου του.Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε χαρακτηριστικά: "Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Νικητές είναι το ποδόσφαιρο και η Super League. Είμαστε ενωμένοι και προχωράμε όλοι μαζί δυνατά. Εχουμε καλυφθεί πλήρως στη συζήτηση που κάναμε. Εχουμε διάφορα θέματα να λύσουμε μέχρι το τέλος του χρόνου και πάμε όλοι μαζί".

Ενώ ο Νικόλας Πατέρας ανέφερε: Το θέμα θεωρείται λήξαν. Κάναμε ένα Δ.Σ. στο οποίο συζητήσαμε και δόθηκαν διευκρινίσεις αναφορικά με το συμβούλιο της 11 Νοεμβρίου. Μας δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις, οι οποίες ήταν ξεκάθαρες και επομένως δεν υφίσταται θέμα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«Κατόπιν αμοιβαίων διευκρινίσεων και συζητήσεων, που εδόθησαν μεταξύ όλων των μελών της Super League με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο έκτακτου Δ.Σ. που έλαβε χώρα σήμερα, αναφορικά με όσα αναφέρθηκαν στο προηγούμενο ΔΣ της 9/11/2010, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε το αίτημά της περί παράδοσης μαγνητοφωνημένων συνομιλιών του Δ.Σ. της 9/11/2010. Το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, ως εκ τούτου, όπως καταρτιστούν τα έγγραφα πρακτικά του Δ.Σ. της 9/11/2010, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αυτό έλαβε».