LIVE SCORES

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ζει έναν εφιάλτη ο Βαλβέρδε!





Τις τελευταίες ημέρες ο Ερνέστο Βαλβέρδε... ξυπνάει ιδρωμένος, ωστόσο όπως αποδεικνύεται δεν βλέπει εφιάλτες! Ο Ισπανός τεχνικός στα τρία πιο κρίσιμα παιχνίδια, όπου θέλει ισάριθμες νίκες για να παραμείνει πρώτος στην βαθμολογία δεν έχει τα ¾ της άμυνάς του! Τα προβλήματα τραυματισμού έχουν κάνει τον Βαλβέρδε να σκέφτεται αλχημείες για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ!Οπως έχει δηλώσει ο ίδιος οι δύο αυτές εβδομάδες είναι οι πιο... καυτές για τον Ολυμπιακό. Αν οι «ερυθρόλευκοι» ξεφύγουν από αυτόν τον γολγοθά αλώβητοι τότε έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την επιστροφή στο πρωτάθλημα!

Δεν φτάνει, όμως, που το πρόγραμμα είναι βαρύ και δύσκολο, έχουν έρθει και οι τραυματισμοί! Ως γνωστών, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο δεν θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ, ενώ δύσκολα θα προλάβουν και τα άλλα ματς!

Οσο ψύχραιμος και να είναι ο Ισπανός, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ψάχνει τρόπο να δέσει την άμυνα όσο πιο καλά γίνεται! Το «μυρμίγκι» σκέφτεται να κάνει... αλχημείες, καθώς δεν αποκλείεται να βάλει τον Ουρτάδο στα στόπερ και να περάσει τον Μοντεστό στην δεξιά πτέρυγα, ενώ στην θέση του Ραούλ Μπράβο θα αγωνιστεί ο Χολέμπας.

Αυτό το σενάριο, πάντως έχει ελάχιστες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Κι αυτό γιατί αν ο Ουρτάδο παίξει στην άμυνα, τότε δημιουργείται κι ένα μεγάλο κενό στο χώρο του κέντρου, με δεδομένη την απουσία του Ιμπαγάσα!

Επομένως, το πιο πιθανό είναι να παίξει ο Γκαλίτσιος στα δεξιά και ο Μοντέστο να κάνει δίδυμο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οπως και να έχει, αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Βαλβέρδε είναι ο αντικαταστάτης του Τοροσίδη! Αυτό είναι το μεγάλο πλήγμα, μιας και δεν εμπιστεύεται τον Γκαλίτσιο! Ο Λαρισαίος με την απόδοσή του δεν έχει πείσει, αλλά με τις... επιλογές που έχει δύσκολα θα προτιμήσει κάποιον άλλον!