LIVE SCORES

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια: “Εναν τίτλο πριν φύγω”





Ο Αντελίνο Βιερίνια, μίλησε στην εκπομπή "Superleague Preview" και εξέφρασε την πίστη του ότι μέχρι να φύγει από τον ΠΑΟΚ θα έχει πάρει έναν τίτλο με την ομάδα, ενώ ερωτηθείς για τους στόχους δήλωσε εκτός ορίων...Αναλυτικά η συνέντευξη του Βιεϊρίνια:

Για τον ΠΑΟΚ στις διοργανώσεις:
"Ξέρω ότι η ομάδα διαθέτει παίκτες με ποιότητα και γι' αυτό πίστευα ότι μετά από ένα μήνα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αφού δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν. Ίσως δεν πίστευα ότι θα ήμασταν πρώτοι στον όμιλο του Europa League, αφού υπάρχουν δύσκολες και ποιοτικές ομάδες, αλλά στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα πρέπει να βρίσκεται πάντα σε υψηλές θέσεις".

Για τον κ. Μάκη Χάβο και τους παίκτες:
"Νομίζω ότι ο κ. Χάβος άρχισε να δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες, το χρειάζονται αυτό οι ποδοσφαιριστές, να έχουν κάποιον να εμπιστεύεται την ποιότητα της ομάδας, την ποιότητα των παικτών. Δεν είναι τόσο διαφορετική η ομάδα σε σχέση με πέρυσι, είμαστε σχεδόν οι ίδιοι παίκτες, εκτός από δύο-τρεις νέους που βρίσκονται στην ενδεκάδα. Νομίζω όμως, ότι η νοοτροπία της ομάδας και των ποδοσφαιριστών είναι ίδια και γι' αυτό αφήνουμε στην άκρη τις κακές στιγμές".

Για τα όρια της ομάδας:
"Δεν υπάρχουν όρια. Πρέπει να δουλεύεις συνέχεια, πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις
ό,τι έκανες ως τώρα, ό,τι άλλαξες μέχρι τώρα και να κρατήσεις τα καλά αποτελέσματα, τα καλά παιχνίδια που έκανες. Να προσπαθείς περισσότερο κάθε φορά".


Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουν ισχυρή ομάδα με φανταστικούς παίκτες και φέτος έχουν κάνει διαφορετική σεζόν σε σχέση με πέρυσι, με περισσότερη ποιότητα και καλύτερα αποτελέσματα, αλλά έχουμε κι εμείς καλά αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα, στα τελευταία ματς και θέλουμε αυτό να το διατηρήσουμε με το να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι αν και δεν αγωνίστηκαν σημαντικοί παίκτες, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κι αυτό πρέπει να κάνουμε και σ' αυτό το παιχνίδι, χωρίς τον Κοντρέρας, ο οποίος είναι σημαντικός παίκτης, αλλά τραυματίας. Η ομάδα έχει παίκτες για να τον αντικαταστήσει και σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα και σ' αυτό το παιχνίδι".

Για τους στόχους του:
"Αυτό που θέλω απ' αυτή τη σεζόν, όπως άλλωστε ήθελα και πέρυσι, είναι παιχνίδι με παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος για να βοηθάω την ομάδα να νικάει στα ματς, είτε με γκολ, είτε με ασίστ, είτε με άλλο τρόπο. Γι' αυτό δουλεύω καθημερινά, κάθε εβδομάδα και μόνο με τον τρόπο αυτό η ομάδα θα νικάει και θα πάει όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ:
Ο ΠΑΟΚ μου δίνει τα πάντα. Αυτοί που με έφεραν, οι υπεύθυνοι της ομάδας, όλοι με βοήθησαν να γίνω ό,τι είμαι σήμερα και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ελπίζω και το είπα απ' την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη, ότι πριν φύγω, αν φύγω, θα κερδίσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ.

Για τις προσπάθειες των παικτών:
"Όλοι ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι καλό στην Ελλάδα, επειδή οι ομάδες της Αθήνας έχουν πολλά χρήματα και είναι πιο εύκολο να πάρουν το πρωτάθλημα. Εδώ στη Θεσσαλονίκη όμως, όλοι οι άνθρωποι που ανήκουμε στην ομάδα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε αυτή τη χαρά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ".