LIVE SCORES

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Σ.ΓΚΟΒΟΥ - Η καζούρα, το… κράξιμο και ο Ροναλντίνιο!





Της νύκτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά… έλεγε το ρεφρέν από ένα ποπ τραγούδι της δεκαετίας του ’90. Και φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Σίντνεϊ Γκοβού. Μετά και τα νέα του… νυχτοπερπατήματα, ο Γάλλος άσος, που «τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό, έχει γίνει και πάλι θέμα από τα ΜΜΕ της πατρίδας του. Και η καζούρα που γίνεται δεν έχει προηγούμενο.Το έγκυρο «FranceFootball» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αδιόρθωτος ο Γκοβού». Αξίζει να σημειωθεί πως φιλοξενείται και μια λιτή απάντηση από τον ποδοσφαιριστή, που δεν απασχολεί για πρώτη φορά τα ΜΜΕ με τα καμώματα του: «Όλα αυτά είναι συνεχής παραπληροφόρηση και είναι απαράδεκτα».

Η ιστοσελίδα «europe1.fr» παρομοιάζει τον 31χρονο με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Μίλαν, Ροναλντίνιο. Και κάνει και αναφορά στις περιπέτειες που είχε ο Γκοβού κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο «Ζερλάν». Μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο παρελθόν του Γκοβού, ο οποίος από την πρώτη μέρα που πήγε στην Λυών έκανε τα ίδια πράγματα, όπως και στην νέα τιμωρία που αναμένεται να του επιβληθεί.

Αναλυτικά: «Ο Γκοβού γιορτάζει τα αποτελέσματα της ομάδας του. Καλά ή κακά δεν έχει σημασία, ο Σίντνεϊ το γιορτάζει όπως και να ‘χει. Ο Γάλλος επιθετικός είναι ο Ροναλντίνιο τής Ελλάδας και η σύγκριση δεν είναι κολακευτική, αφού ο Βραζιλιάνος είχε τα ίδια προβλήματα με το ποτό στη Βαρκελώνη και το Μιλάνο».

Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στο πρόστιμο που του είχε επιβληθεί από τον Παναθηναϊκό για τα προηγούμενα ξενύχτια του, αλλά και τα όσα είχε αναφέρει περί μεταμέλειας στον πρόεδρο των «πρασίνων», Νικόλα Πατέρα. Και αυτό που γράφεται τώρα είναι ο Γκοβού δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ελληνική ομάδα, αφού τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα.

Η «Chronofoot» γράφει πως: «Η συμπεριφορά του μπορεί να του κοστίσει ακριβά και να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Είναι αδιόρθωτος και με τη φήμη που δημιουργείτε γύρω από το όνομά του δύσκολα θα βρει ομάδα αν φύγει από το ‘τριφύλλι’».

Η «questFrance.fr» σχολιάζει από τη μεριά της; «Ο Γκοβού έχει ξεπεράσει ήδη τα όρια και στον Παναθηναϊκό τον έχουν καλέσει σε απολογία. Σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση».