LIVE SCORES

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ – Iσοπαλία... ποτέ στο Καραϊσκάκη!





Από το καλοκαίρι του 2004, όταν και ο Ολυμπιακός επέστρεψε «σπίτι του» φρόντισε να το μετατρέψει σε «κάστρο» όπου πολύ σπάνια θα μπορούσε κάποιος να αποδράσει. Ο ΠΑΟΚ, όμως, το κατάφερε δις μέσα σε έξι χρόνια και μαζί με τους «ερυθρόλευκους» προσέφεραν ισάριθμες αλησμόνητες παραστάσεις. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως όλα τους τα ματς είχαν γκολ!
Τέσσερις νίκες για τον Ολυμπιακό, δύο για τον ΠΑΟΚ και κανένα ισόπαλο ματς. Αυτή είναι η προϊστορία των ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο «νεότευκτο» Καραϊσκάκη. Με εξαίρεση το πρώτο ματς, τη σεζόν 2004-05 (5-1 υπέρ του Ολυμπιακού) όλα τα υπόλοιπα ήταν εντελώς αμφίρροπα από την αρχή έως το τέλος.

Και τι δεν έχουμε δει, λοιπόν, σε αυτά τα 6 ματς. Υπέροχα γκολ σαν αυτό που πέτυχε ο Καστίγιο μετά από μία… σάμπα των Ζιοβάνι και Ριβάλντο με τη μπάλα στα πόδια ή αυτό που πέτυχε στο ίδιο ματς ο τελευταίος με απίστευτο κοντρόλ και σουτ στην κίνηση. Αλησμόνητα συναισθήματα, όπως τη νίκη του ΠΑΟΚ την προηγούμενη σεζόν με το γκολ του Εντίνιο μέσα στο γεμάτο Καραϊσκάκη. Μέχρι και… γροθιές στο στομάχι είχε, αλλά αυτά ας τα ξεχάσουμε με το «σκεπτικό» πως κι αυτά «κατοικούν» στη «μητρόπολη» των αγώνων ποδοσφαίρου, τα ντέρμπι…

Η «σκυτάλη», όμως, στην εικόνα, δεν συμφωνείτε