LIVE SCORES

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Premier League





211. (14:45) Άρσεναλ-Τότεναμ:

Είναι το κλασσικό και μεγαλύτερο ντέρμπι του Λονδίνου. Νίκη για την Άρσεναλ στην έδρα της Έβερτον με 2-1 και η ομάδα παραμένει σε τροχιά τίτλου. Θέλει να αποδείξει στην Τότεναμ ποιος είναι το αφεντικό. Εξέτισε και επιστρέφει ο Κοσιελνί, ενώ συνεχίζουν εκτός οι Ντιαμπί, Βερμάλεν και Αλμούνια. Με το εντυπωσιακό 4-2 επί της Μπλάκμπερν επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ και έπιασε τους 19 βαθμούς και την 7η θέση. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Βέρντερ σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς για τους ομίλους του Champions League. Έτοιμος να επιστρέψει ο Ντεφόε μετά από τη μακρόχρονη απουσία του. Το 1993 τελευταίο διπλό στην έδρα της Άρσεναλ.


230. (17:00) Γουεστ Μπρομ-Στόουκ:

Δεν μπορούμε να πούμε ότι άξιζε την ήττα στην έδρα της Γουίγκαν η Γουεστ Μπρομ, που είχε αρκετά καλή παρουσία και στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο. Εξέτισε και επιστρέφει ο Χάρα, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Ντόρανς, Μπέντναρ και Όλσον. Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση της Στόουκ επί της Λίβερπουλ με 2-0, που εκτός των άλλων ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και δεν απειλήθηκε παρά ελάχιστα. Πάει πλήρης στην έδρα της Γουεστ Μπρομ και θέλει να συνεχίσει το σερί της.


231. (17:00) Μάντσεστερ Γιουνάιντετ-Γουίγκαν:

Μάλλον τυχερή στο 2-2 που πήρε στην έδρα της Βίλα η Μάντσεστερ. Ήταν πολύ κατώτερη της αντιπάλου της, βρέθηκε δικαίως πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά έσωσε το βαθμό στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εξέτισε ο Σκόουλς, μακροχρόνιοι οι Γκιγκς, Ρούνι, Όουεν και Βαλέντσια. Μάλλον πιο τυχερή η Γουίγκαν στο ματς με τη Γουεστ Μπρομ πήρε το τρίποντο με γκολ στο 70’ του αγώνα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο δανεικός από τη Γιουνάιντετ Κλέβερλι, ενώ τραυματίας είναι και ο Κλάντγουελ. Πιθανότητες επιστροφής για τον αμυντικό Μπόις.

232. (17:00) Μπέρμιγχαμ-Τσέλσι:

Πιο εύκολα απ΄ότι περίμεναν πήραν οι παίκτες της Μπέρμιγχαμ το 0-0 στο Σίτυ από τη Μάντσεστερ. Απείλησε σε μία-δύο περιπτώσεις, αλλά η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη σε γενικές γραμμές. Χτύπησε στο συγκεκριμένο ματς και δίνεται αμφίβολος ο πρώτος της σκόρερ Γκάρντνερ. Η εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Σάντερλαντ ήταν για την Τσέλσι η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα στο «Στάμφορντ Μπριζ» τα τελευταία έξι χρόνια. Απογοητευτική η εμφάνιση της και νιώθει πλέον την ανάσα των Μάντσεστερ και Άρσεναλ. Γνωστά τα προβλήματα της Τσέλσι, με τους Κόουλ και Τέρι να προστίθενται στη λίστα των τραυματιών.

233. (17:00) Μπλάκπουλ-Γουλβς:

Δίκαιο το 0-0 με τη Γουεστ Χαμ για την Μπλάκπουλ, που απειλήθηκε, αλλά και είχε χρυσή ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Πρόβλημα προέκυψε με τον τερματοφύλακα Τζιλκς, που τραυματίστηκε στο ματς και θα λείψει για πάνω από δύο μήνες. Αν και βρέθηκε στο 67’ να χάνει με 0-3 από την Μπόλτον, δεν παράτησε το ματς, μείωσε σε 2-3, ενώ έχασε ευκαιρίες και για το 3-3. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα μετά την νίκη επί της Σίτυ. Ο Κράντοκ παραμένει εκτός, ενώ οι Έντουαρντς και Γουόρντ δίνονται ξανά αμφίβολοι.


234. (17:00) Μπόλτον-Νιούκαστλ:

Τρεις αγωνιστικές δίχως ήττα συμπλήρωσε η Μπόλτον, που την προηγούμενη πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 στην έδρα της Γουλβς. Δυσκολεύτηκε πάντως στο τέλος, παρότι είχε προηγηθεί με 3-0 στο 67’. Πολλά ακούγονται για τα οικονομικά της ομάδας και την πιθανότητα πώλησης πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Δίκαιο το 0-0 απέναντι στη Φούλαμ για την Νιούκαστλ, που δεν μπόρεσε να φτάσει στην νίκη για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Τιμωρημένοι οι Μπάρτον και Τιοτέ, ενώ αμφίβολος δίνεται ξανά ο φορ Αμεόμπι.


305. (19:30) Λίβερπουλ-Γουεστ Χαμ:

Δε θύμιζε σε τίποτα την εντυπωσιακή ομάδα που είδαμε απέναντι στην Τσέλσι και ηττήθηκε δικαίως με 2-0 στο Στόουκ. Έχει καταφέρει πάντως να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο Τζέραρντ, τιμωρημένος είναι ο Λούκας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τζόνσον και Τζο Κόουλ. Συνεχίζει ουραγός η Γουεστ Χαμ μετά την ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην Μπλάκπουλ. Κρίνεται συνεχώς ο Αβραάμ Γκραντ. Αμφίβολος δίνεται και ο εξτρεμ Ντάιερ. Συντριπτική η παράδοση υπέρ της Λίβερπουλ