LIVE SCORES

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Και ο Ρόβας στη λίστα






Στη λίστα του Πανσερραϊκού και ο Βασίλης Ρόβας. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος είναι στους παίκτες που σκέπτεται ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς και είχαν συνεργαστεί οι δύο τους στον Ατρόμητο τόσο στη σεζόν 2006-07 όσο και στη σεζόν 2008-09. Επαφή με την πλευρά του Αρη δεν έχει γίνει ακόμα, καθώς εκκρεμεί η ένταξη του παίκτη στην προετοιμασία των Κίτρινων, ενώ ο παίκτης συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων στη Σούπερ Λίγκα.

Στο μεταξύ, η παραίτηση του Βασίλη Ανατολίτη από το διοικητικό σχήμα ήταν ο προάγγελος των διαρθρώσεων που ετοιμάζει ο Πέτρος Θεοδωρίδης, ενόψει της νέας σεζόν. Αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις από τη διοίκηση ενώ ο πρόεδρος των Σερραίων συζητά με διάφορα πρόσωπα για την τοποθέτησή τους σε κάποιο πόστο.

Η σχετική ανακοίνωση: "Ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2010-2011, που βρίσκει την ομάδα μας στη Super League, όπου οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις μας είναι πλέον ιδιαίτερα αυξημένες, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης είναι απαραίτητο να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση όλων των τμημάτων της ΠΑΕ καθώς και του διοικητικού σχήματος, προκειμένου να επαναπροσδιοριστούν οι αρμοδιότητες των μελών που επιθυμούν να παραμείνουν στη σύνθεση του Δ.Σ., έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή και αποδοτική λειτουργία της ΠΑΕ σε όλους τους τομείς".

Στο θέμα των ανανεώσεων, σε καλό δρόμο βρίσκεται του Δημήτρη Κοτταρά και ο έμπειρος τερματοφύλακας μάλλον θα μείνει στο ρόστερ, ενώ οι Σερραίοι περιμένουν την απάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκ νέου δανεισμό του Μιχαήλ. Από εκεί και πέρα, εισήγηση του Κόκοτοβιτς είναι να παραμείνουν και οι Κάστρο, Ζαπρόπουλος και Κωνσταντινίδης, ενώ για τον Λεοζίνιο η ομάδα αναζητεί κάτι καλύτερο, σε Γαλλία και Σερβία.

Παράλληλα, το θέμα των δανεικών παικτών που ζητεί ο Πανσερραϊκός από τον ΠΑΟΚ θα καθυστερήσει, καθώς στον Δικέφαλο του Βορρά περιμένουν την έλευση του Μάριο Μπερέτα, ο οποίος θέλει πρώτα να αξιολογήσει όλο το ρόστερ. Σε περίοπτη θέση φυσικά σε αυτή τη λίστα βρίσκεται το όνομα του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ενώ τέλος, καμία εξέλιξη δεν παρατηρείται στο θέμα της παραχώρησης του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό.