LIVE SCORES

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Την Τρίτη πιάνει δουλειά ο Μαρινάκης




Ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει, προς το παρόν τουλάχιστον, πρόεδρος της ΠΑΕ, αλλά -όπως ήδη έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή- όλες οι αποφάσεις θα περνούν πλέον από τα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.


Μάλιστα από την Τρίτη ο νέος μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ομάδας θα εγκατασταθεί στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας και μαζί με τον συνεργάτη του Σωκράτη Κομινάκη θα αρχίσουν να βάζουν τη δική τους σφραγίδα, προχωρώντας τα ανοικτά θέματα που έχει αφήσει η πρώην διοίκηση.

Αφού δε ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναλύοντας λεπτομερώς το τι, το πώς και το γιατί στη συνεργασία τους.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του προπονητή, γράψαμε ήδη πως στην παρούσα φάση ο Έβαλντ Λίνεν θα παραμείνει, εκτός απροόπτου, στο τιμόνι της ομάδας. Άλλωστε τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία και χρόνος για δραματικές αλλαγές δεν υπάρχει διαθέσιμος. Ίσως μάλιστα ο Μαρινάκης συναντηθεί με τον Γερμανό τεχνικό μέσα στο επόμενο διήμερο (μάλλον την Κυριακή) για να επιβεβαιωθεί ότι τα όσα είχαν συμφωνηθεί εξακολουθούν να ισχύουν.