LIVE SCORES

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Μήπως γίνει έκπληξη;





Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι στην σημερινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, στο Ρέντη θα δώσει το "παρών" ο Έβαλντ Λίνεν. Ύστερα από τη συμφωνία Κόκκαλη-Μαρινάκη, εντάθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον γνωστό εφοπλιστή να φέρνει ξένο προπονητή της επιλογής του και ήδη οι συνεργάτες του εξετάζουν διάφορα ονόματα.

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Χουάντε Ράμος, ο Μαρτσέλο Λίπι και ο Φατίχ Τερίμ είναι κάποιοι από τους τεχνικούς που «καλοβλέπει» ο κ. Μαρινάκης. Εν τω μεταξύ, σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, ο κ. Κόκκαλης θα βρεθεί στου Ρέντη, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τον Εβαλντ Λίνεν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αν, όμως, επιβεβαιωθεί η παραπάνω φημολογία, τότε αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη, αφού την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για τη Γερμανία όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Από την «πρώτη» θα απουσιάσουν οι διεθνείς Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι Μέλμπεργκ, Λεονάρντο (έχουν ζητήσει άδεια για προσωπικές τους υποθέσεις), οι Νικοπολίδης, Παναγόπουλος (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα των συμβολαίων τους) και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (σήμερα ή αύριο θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σάλκε). Κανονικά το «παρών» θα δώσει ο Γκαλέτι, αφού ακόμα δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του.

Εντός της ημέρας αναμένεται ο κ. Μαρινάκης να συναντηθεί με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, στον οποίο θα προτείνει να γίνει ο νέος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση τριών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς και έναν κεντρικό χαφ. Στην κορυφή της σχετικής λίστας φέρονται να βρίσκονται τα ονόματα του Γκοβού, του Γιοβάνοβιτς και του Γκούτι, αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τις περιπτώσεις του Μάθιου Βαλμπουενά, του Γκουεϊντά Φοφανά και του Τζιοβάνι ντος Σάντος!