LIVE SCORES

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς




Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" που το απόγευμα της Παρασκευής ανακοίνωσαν την αγορά των δικαιωμάτων του Ντένις Επστάιν, λίγο αργότερα γνωστοποίησαν και το δανεισμό του διεθνούς Βέλγου από την Σεντ Ετιέν.



Ο Κέβιν Μιραλάς την επόμενη σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, με την ομάδα του λιμανιού να διατηρεί το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είναι διεθνής με το Βέλγιο όπου σε εννιά συμμετοχές έχει σκοράρει δύο φορές.
Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σταντάρ Λιέγης, όπου έμεινε μέχρι το 2004. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Γαλλία, όπου έμεινε για έξι χρόνια. Από το 2004 έως το 2008 αγωνίστηκε στη Λιλ (76 συμμετοχές με 10 γκολ), ενώ την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Σεντ Ετιέν (53 συμμετοχές με τρία γκολ).

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
" Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του διεθνούς Βέλγου ποδοσφαιριστή Kevin Antonio Mirallas, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Σεντ Ετιέν και οψιόν αγοράς".