LIVE SCORES

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ – Συγκλονιστικός ο κόσμος!






Η περίοδος που διανύει ο ΠΑΟΚ δεν είναι και η καλύτερη από οικονομικής πλευράς. Ο βασικός χορηγός ακόμα δεν έχει βρεθεί, μεταγραφές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από τη στιγμή που δεν υπάρχει... μία στην τσέπη, αλλά ο κόσμος... το χαβά του. Πάνω από 400 άτομα καθημερινά ανανεώνει την κάρτα διαρκείας του και όλο αυτό το γεγονός αγγίζει τα όρια της... παράνοιας!




Την Τετάρτη, σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, αφού ανανεώθηκαν 437 κάρτες διαρκείας! Σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 24/6) άλλα 409 (!) άτομα πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα και το νούμερο, πια, έχει ξεπεράσει τις πέντε χιλιάδες (5.037).

Που να βγουν και τα "συνδεσμιακά"

Και μιλάμε πάντα για τον “απλό” κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν έχουμε συμπεριλάβει μέσα σε αυτό το νούμερο τα διαρκείας που θα προμηθευτούν οι σύνδεσμοι. Από την ΠΑΕ περιμένουν πως μέχρι τις 2 Ιουλίου, θα έχουν δοθεί περίπου 9 χιλιάδες διαρκείας και μαζί με τα περίπου 7-8 χιλιάδες που αναμένεται να είναι τα συνδεσμιακά, το συνολικό νούμερο φτάνει στις 17 περίπου χιλιάδες.

Κάτι που σημαίνει πως θα απομένουν μετά πολύ λίγα για τον υπόλοιπο κόσμο, αφού φέτος λογικά τα εισιτήρια διαρκείας που θα διατεθούν θα είναι λιγότερα από τα περσινά 21.500, καθώς την επόμενη χρονιά θα επιτρέπονται και οι μετακινήσεις των οπαδών.

Χωρίς μεταγραφές... αεροδρομίου!

Ο κόσμος, λοιπόν, στηρίζει αυτή την προσπάθεια των διοικούντων τον ΠΑΟΚ, παρόλο που μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει κάποιο “αντίτιμο”. Ανανεώνουν τις κάρτες τους με απίστευτο ρυθμό χωρίς να αναμένουν κάποια μεταγραφή... αεροδρομίου!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, βέβαια, μαζί με τους συνεργάτες του και τον Μπερέτα έχουν βρει τους μεταγραφικούς στόχους και περιμένουν κάποια θετική εξέλιξη -είτε μία καλή προσφορά για τη χορηγία είτε την πώληση του Κοντρέρας ή του Μουσλίμοβιτς- για να προχωρήσουν σε κινήσεις.

Ο Κάμπορα, ο Κόμοτο και οι άλλοι

Τα ονόματα που ακούγονται καθημερινά έχουν “βάση”, όπως αυτό του Τζιανλούκα Κόμοτο, αλλά ακόμα και αυτό του Χαβιέ Κάμπορα (άποψη της διοίκησης είναι: “εάν συμβεί κάτι θα είναι καλοδεχούμενο”), αλλά τα οικονομικά δεδομένα κρίνονται “απαγορευτικά” για κάποια μεταγραφική κίνηση.

Άλλωστε, στην ΠΑΕ και μόνο που βλέπουν τον κόσμο να έρχεται καθημερινά να ανανεώσει την κάρτα διαρκείας του νιώθουν δικαιωμένοι για το έργο τους και δεν βλέπουν την ώρα να βρεθεί κάποιος τρόπος για να τους το ανταποδώσουν.