LIVE SCORES

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η αποστολή για το Μόναχο





Την Πέμπτη (23/6) το πρωί θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, καθώς έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση, στις 08:30 και στην συνέχεια, οι Ερυθρόλευκοι θα πετάξουν για το Μόναχο, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Την Τετάρτη (22/6), το πρόγραμμα προέβλεπε και απογευματινή προπόνηση, που ξεκίνησε στις 19:00. Εκεί ο Ντουντού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, καθώς υποφέρει από ενόχληση στην δεξιά ποδοκνημική.



Ατομικό ακολούθησε και ο Ζαϊρί, ο οποίος ωστόσο έχει αυξήσει την ένταση της προπόνησής του, ενώ ο Ματ Ντάρμπισιρ έκανε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης με ασκήσεις στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Τέλος, ο Βάντερσον έκανε και αυτός με την σειρά του ατομικό, με ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παικτών του Ολυμπιακού που θα μετέχουν στην αποστολή για το Μόναχο. Συγκεκριμένα, συμπεριλαμβάνονται οι:

Ρ. Μπράβο, Βάντερσον, Ντάρμπισιρ, Επστάιν, Φετφατζίδης, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κρητικός, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Μέγιερι, Μιραλάς, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Νικοπολίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρουγκάλας, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης και Ζαϊρί.