LIVE SCORES

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Βίκτορ Σάντσεθ στέλνουν σε ΠΑΟΚ οι Ισπανοί





Η "elmundodeportivo" μιλάει για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον μεσοαμυντικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Χερέθ (video)

Σε κείμενο της ηλεκτρονικής έκδοσης της "elmundodeportivo", το Σάββατο 26/6, που αναφέρεται σε διάφορα θέματα που αφορούν στην Μπαρτσελόνα, εμπλέκεται και το όνομα του ΠΑΟΚ για μεταγραφικό λόγο.

Χαρακτηριστικά, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο "Δικέφαλος"... "έχει κάνει πρόταση για τον Βίκτορ Σάντσεθ". Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, που ανήκει στους "μπλαουγκράνα", τη σεζόν που πέρασε (2009-2010) αγωνίστηκε ως δανεικός στην Χερέθ, μετρώντας 22 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα με την Εθνική Ισπανίας.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που είναι γεννημένος στη Βαρκελώνη στις 9/8/1987 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της "Μπάρτσα", φαίνεται να μην είναι στα πλάνα του Πέπ Γκουαρντιόλα ούτε για την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα ο εκ νέου δανεισμός του ή η πώλησή του να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες, παρότι έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο.

Στο σημείο, λοιπόν, που αναφέρει το δημοσίευμα περί δανεισμού ή πώλησης, εμπλέκεται (χωρίς, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες) το όνομα του ΠΑΟΚ. Είναι αξιοσημείωτο ότι αναφέρεται μόνο ο "Δικέφαλος" και καμία άλλη ομάδα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: "Ο Βίκτορ Σάντσεθ τη χρονιά που πέρασε έπαιξε στη Χερέθ και τώρα έχει προσφορά από τον ΠΑΟΚ... Αλλά η Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν θα τον πουλήσει ή θα τον δώσει δανεικό".