LIVE SCORES

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ - Περίπου 3,5 εκ. ευρώ για Νάτσο Σκόκο η Τζένοα





Το Sportnet σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Νάτσο Σκόκο, με την ιταλική ομάδα να αναμένεται να προχωρήσει σε πρόταση για την απόκτηση του Αργεντινού άσου. Και αυτή, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, αναμένεται να είναι της τάξης των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Η Τζένοα επέλεξε τον επιθετικό μέσο της ΑΕΚ, Ιγκνάσιο Σκόκο και όπως αναφέρεται εκ των έσω της ιταλικής ομάδας θα γίνουν συζητήσεις με τον παίκτη στην Ελλάδα. Η Τζένοα είναι έτοιμη να προσφέρει για την απόκτηση του ένα ποσό κοντά στα 3, 5 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αν ισχύουν τα όσα γράφονται, τότε δύσκολα θα πει όχι η ΑΕΚ για την παραχώρηση του 24χρονου άσου. Άλλωστε αυτό το ποσό περίμεναν και από τη ρωσική Αντζχί. Και ο παίκτης δεν αναμένεται να είναι αρνητικός αφού η Serie συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθήματα.

Κρίνεται του Ντιόπ

Σήμερα αναμένονται και εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Star» ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ θα συναντηθεί σήμερα με τους διοικούντες την Πόρτσμουθ και αναμένεται να τους ζητήσει να μείνει ελεύθερος έτσι ώστε να μπορέσει αργότερα να ενεργοποιήσει τη συμφωνία που έχει με την Ένωση.

Υπογράφει ο Νταντόμο

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Κυριακής, ο 28χρονος αριστερός μπακ, Κλαούντιο Νταντόμο είχε συνάντηση στο ξενοδοχείο του με τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ευχήθηκε στον παίκτη καλή επιτυχία και του έδωσε συμβουλές ενόψει της νέας σεζόν. Ο Νταντόμο θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση.