LIVE SCORES

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Με Γιάκομπ και 5.000 κόσμο η «πρώτη»





Πάνω από 5.000 φίλαθλοι του Ηρακλή έδωσαν το παρών στο «Καυτανζόγλειο» στην πρώτη προπόνηση των «κυανόλευκων» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι φίλοι του Ηρακλή, αποθέωσαν τον Ρουμάνο επιθετικό Βίκτορ Γιάκομπ, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε για επέκταση συνεργασίας του για τρία ακόμη χρόνια.

«Ήταν και δική μου επιθυμία να παραμείνω, ελπίζω να μπορέσουμε να δώσουμε περισσότερα στον κόσμο μας την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο 30αχρονος άσος.

Αντίθετα με τον Γιάκομπ, ο Ματίας Λέκι δεν έχει ακόμη απαντήσει στην πρόταση του Ηρακλή.

Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε η ομάδα πραγματοποίησε προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς υπό τα διαρκεί συνθήματα του κόσμου.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Ισπανός τερματοφύλακας Φρανθίσκο Χοσέ Αντρές Ρομέρο, ο οποίος προέρχεται από την Β΄ ομάδα της Μούρθια και θα δοκιμαστεί από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο.
Στο μεταξύ όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, ο Παναγιώτης Κονέ ήταν αδικαιολογήτως απών από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενώ κανονικά το παρών έδωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γίρι Κρέιτσι.

«Ελπίζουμε σε μια χρονιά χωρίς προβλήματα, εντός και εκτός, γηπέδου. Τον Γιάκομπ τον χρειαζόταν η ομάδα, γι' αυτό και ανανεώσαμε τη συνεργασία μαζί του,» δήλωσε, μεταξύ άλλων, παρακολουθώντας το πρόγραμμα, ο διοικητικός επικεφαλής του «Γηραιού», Γιάννης Τάκης.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και στο τέλος της εβδομάδας οι «κυανόλευκοι» θα μετακινηθούν στην Πορταριά Πηλίου.