LIVE SCORES

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Κ.ΡΟΝΑΛΝΤΟ - «Θέλω τη φανέλα με το 7»





Την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με το «7», η οποία έμεινε ορφανή μετά την αποχώρηση του Ραούλ, εξέφρασε ο διεθνής Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο. «Θα ήθελα να φορέσω την φανέλα με το νούμερο 7 και είμαι σίγουρος πως ο Ραούλ θα ήταν χαρούμενος αν την φορέσω γιατί ξέρει ποιος είμαι και πώς σκέφτομαι», ανέφερε αρχικά μιλώντας στα ισπανικά ΜΜΕ.

Και συνέχισε: «Ο Ραούλ ήταν πάντα ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την Ρεάλ Μαδρίτης. Πήρε μια απόφαση που ταίριαζε καλύτερα στα συμφέροντα του. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και είμαι σίγουρος πως θα αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο».

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο: «Ο Μουρίνιο είναι ένας νικητής. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επιθετικούς ποδοσφαιριστές επομένως θα είμαστε μια επιθετική ομάδα. Προτεραιότητα αυτή την στιγμή έχει να ανακτήσουμε την καλή φυσική μας κατάσταση το συντομότερο δυνατόν».

Για την νέα σεζόν: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτόν τον ενθουσιασμό για να κερδίσουμε τίτλους».

Για τη Μπαρτσελόνα: «Την περασμένη σεζόν η Μπαρτσελόνα ήταν πιο τακτική από εμάς αλλά δεν ανησυχούμε από αυτά που μπορεί να κάνει αυτή την σεζόν. Πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα αυτή την χρονιά. Αν δεν πίστευα πως μπορούμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα θα καθόμουν σπίτι μου και δεν θα ερχόμουν εδώ. Όλοι οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές είναι ευπρόσδεκτοι εδώ και θα τους υποδεχτούμε με τον καλύτερο τρόπο που ξέρουμε. Όλες οι καλοκαιρινές μεταγραφές είναι πολύ καλές».