LIVE SCORES

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - «Ραντεβού» για Λέτο & Μπενφίκα, οι Γάλλοι για Ουαντού





Κρίσιμη ημέρα σε ότι αφορά την πραγματοποίηση ή μη της μεταγραφής του Σεμπαστιάν Λέτο στη Μπενφίκα. Σύμφωνα τόσο με την «O’ Jogo» όσο και με τη «Record», ο μάνατζερ του Αργεντινού άσου, Φερνάντο Κοσεντίνο, θα παραβρεθεί είτε την Παρασκευή είτε το Σάββατο στην Αθήνα για να συζητήσει με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού την πρόταση που έχει στα χέρια του από τους «Αετούς» της Λισσαβόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της Μπενφίκα θα αγγίζει τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και στον Παναθηναϊκό σκέφτονται σοβαρά να την αποδεχτούν και να παραχωρήσουν τον 24χρονο Αργεντινό στους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με την «O’ Jogo», οι άνθρωποι της Μπενφίκα βλέπουν στο πρόσωπο του Λέτο τον παίκτη που μπορεί μαζί με τον Γκαϊτάν να καλύψουν το κενό του Ντι Μαρία, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.



Με δηλώσεις του πάντως στην «Record» ο Φερνάντο Κοσεντίνο τόνισε ναι μεν πως ο βασικός λόγος του ταξιδιού στην Ελλάδα είναι η περίπτωση του Λέτο, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του από την Μπενφίκα.

"Ο Λέτο είναι χαρούμενο στον Παναθηναϊκό. Κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και του χρόνου θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι στιγμή πάντως δεν μου έχει μεταφέρει κάποιος πρόταση από την Μπενφίκα".

Ενδιαφέρον (;) για Ουαντού

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «Football365» ο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αμπντεσλάμ Ουαντού, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Νανσί, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων». Όπως αναφέρεται, για παίκτη έχουν ήδη ενδιαφερθεί οι Σάντερλαντ, Στόουκ και Ουεστ Μπρομ, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Σέλτικ και Παναθηναϊκός, με τον Μαροκινό να αποφασίζει άμεσα...