LIVE SCORES

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

«Ένα δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα»





Χαμηλούς τόνους κρατά ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο ΠΑΟΚ έφυγε με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από το Άμστερνταμ (1-1) απέναντι στον Άγιαξ, ωστόσο ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» του βορρά προτίμησε να μην εκφράσει ανοικτά την ικανοποίηση του ενόψει του επαναληπτικού στην Τούμπα. Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή των «ασπρόμαυρων» κατά την άφιξη της στη Θεσσαλονίκη.

«Ακόμη δεν τέλειωσε τίποτα. Υπάρχει ένα δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα. Εκεί θα κριθούν όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μετά το τελευταίο σφύριγμα στην «Άμστερνταμ Αρίνα».

Λίγα λεπτά αργότερα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Άγιαξ Γιούρι Κορονέλ, στον οποίο ανέφερε πως: «έχουμε ακόμη ένα ημίχρονο οι δυο μας». Παράλληλα, τον ευχαρίστησε για τη φιλοξενία που είχε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα ανταποδώσει την καλή φιλοξενία στον Άγιαξ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Σαλπιγγίδης: «Σημαντικό αποτέλεσμα»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είπε από τη μεριά του: «Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε εγώ και οι συμπαίκτες μου με έναν καταξιωμένο αντίπαλο με σημαντικό παρελθόν και ποιότητα. Παιχνίδια που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει.

Στο α' ημίχρονο δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και περιοριστήκαμε στα αμυντικά μας καθήκοντα. Ο Αγιαξ έχασε ευκαιρίες και κατά τη γνώμη μου το πλήρωσε. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό, όμως από μόνο του δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση».

Γκαρσία: «Σε καλό δρόμο»

Ο Ουρουγουανός άσος, Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε από τη μεριά του: «Μας λείπουν ο ρυθμός και τα παιχνίδια, όσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι θα βελτιωνόμαστε. Η ομάδα ήδη δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρ