LIVE SCORES

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ - Στα Σπάτα ο Αδαμίδης, προβλήματα για "Ντούσκο"





Επέστρεψε από την Αυστραλία ο Σταύρος Αδαμίδης όπου βρισκόταν εκεί στα πλαίσια του τουρνουά που συμμετείχε η ΑΕΚ και σήμερα επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών. Ο πρόεδρος της “Ένωσης” εντόπισε μια μικρή καθυστέρηση, για την οποία τον ενημέρωσαν πως έχουν ευθύνη οι απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ο κ. Αδαμίδης πάντως, πήρε εγγυήσεις από τους υπεύθυνους πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και πως τα πρώτα κτήρια θα παραδοθούν τον Αύγουστο για χρήση, όπως ακριβώς προβλέπει το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

10 μέρες εκτός ο Λαγός, προβλήματα για Ντιόπ & Τζιμπούρ

Στα αγωνιστικά, το πρωί (10:00 τοπική ώρα) προπονήθηκαν μόνο όσοι παίκτες της ΑΕΚ δεν έπαιξαν κόντρα στην Μπλάκμπερν. Οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία. Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες (Μαϊστόροβιτς, Έντερ και Λαγό), ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ενημερώθηκε πως ο Λαγός θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10 ημέρες, καθώς υπέστη θλάση πρώτου βαθμούστον αριστερό δικέφαλο και σήμερα έκανε θεραπεία.

Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και θα δώσουν κανονικά το «παρών» στον αγώνα με τη Ρέιντζερς. Κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης (18:00 τοπική ώρα), οι Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και Ράφικ Τζιμπούρ δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους.

Ο Σενεγαλέζος άσος υπέστη κάκωση δεξιού προσαγωγού, σε μία προσπάθειά του να σουτάρει στο διπλό, ενώ ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός κάκωση στο δεξί τετρακέφαλο. Η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί αύριο, αλλά από το ιατρικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» τονίζουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ο Νταντόμο συνέχισε για ακόμη μία μέρα το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ θα κάνουν και την Παρασκευή (30/07) δύο προπονήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 10.00 και τις 18.00 (τοπικές ώρες).