LIVE SCORES

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η αποστολή για την Ιταλία





Ο Ηρακλής συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για την νέα σεζόν και σήμερα η ομάδα προπονήθηκε το πρωί στην Μίκρα. Ο Τάσος Κατσαμπής προπονήθηκε σε πλήρεις ρυθμούς, ο Στέλιος Ηλιάδης ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα ενώ ο Μπογκντάν Μάρα προφυλλάχθηκε λόγω μιας ελαφράς μυικής επιβάρυνσης.
Όπως ανακοινώθηκε, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Ρεμί Φουρνιέ δεν συνεχίζει τα δοκιμαστικά καθώς αποδεσμεύτηκε από την τεχνική ηγεσία ενώ ανακοινώθηκε η αποστολή του Ηρακλή, που αναχωρεί αύριο για το αθλητικό κέντρο του Σπιάτζο, κοντά στο Τρέντο της Βόρειας Ιταλίας.


Στην αποστολή μετέχουν 23 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι:
Κατσαμπής, Κρέιτσι, Κατσικάς, Σαρακατσάνος, Αλετσένου, Κανακούδης, Καρλίνιος, Μάρα, Γκαρσία, Ραντούικο, Παπαστεριανός, Βουτσιάς, Γιάκομπ, Κομπαγιάσι, Σολτάνι, Στάμου, Πιτσόκος, Βέλλιος, Ηλιάδης, Σζοτ, Μπαντής, Μέλκας, Σκέντερ.

Στην αποστολή επίσης μετέχει η τεχνική ηγεσία, η ιατρική ομάδα και το υποστηρικτικό τημ ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός, κ. Γρηγόρης Φανάρας.
Να σημειώσουμε επίσης ότι κορυφώνονται οι προσπάθειες για εξασφάλιση νέας άδειας στον Γιώργο Μπαντή από το Στρατό, προκειμένου να ακολουθήσει την ομάδα και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
Η αποστολή "πετά" από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" για το "Ελ. Βενιζέλος" της Αθήνας στις 06:40 και από την Αθήνα για το Μιλάνο στις 09:10, ενώ από εκεί θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο, όπου θα καταλύσει.