LIVE SCORES

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ - Οι εκπλήξεις και ο Δανός Ανκεργκρεν





Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο μετά και την ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα βρίσκονται και τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις. Πρόκειται για τον Νιγηριανό αριστερό μπακ, Άμπραχαμ Αλεκένβου, τον Πολωνό μεσοεπιθετικό Ρόμπερτ Σκζοτ και τον Σλοβένο κεντρικό μέσο, Ντάλιμπορ Ραντούικο.

Στον αντίποδα παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Νούνο Πιλότο ο οποίος τις προηγούμενες μέρες απέστειλε εξώδικο ζητώντας να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα. Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος πέρυσι έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στην προετοιμασία. Παράλληλα και το όνομα του Παναγιώτη Κονέ απουσιάζει που για την ΠΑΕ είναι αδικαιολογήτως απών.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαντής (όταν εξασφαλίσει άδεια), Μέλκας, Γκουτζελάς, Κατσαμπής, Κατσικάς, Κρέιτσι, Σαρακατσάνος, Καρλίνιος, Μάρα, Γκαρσία, Ηλιάδης, Παπαστεριανός, Γιάκομπ, Βουτσιάς, Βέλλιος, Στάμου, Κομπαγιάσι (αναμένεται η έλευσή του), Πιτσόκος, Μήτσικας, Αλεκένβου, Σκζοτ, Ραντούικο. Επίσης θα ακολουθήσουν και οι Ματσούκας και Στόικος, συνεχίζοντας τη δοκιμή τους.

Άμπραχαμ Αλετσένβου

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος Νιγηριανός αγωνίζεται στην SK Τίρανα έχοντας κατακτήσει τέσσερις τίτλους (δύο πρωταθλήματα και δύο σούπερ καπ). Ο Αλετσένβου όταν βρέθηκε στην Αλβανία ήταν ανήλικος και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 151 παιχνίδια του πρωταθλήματος, αρκετές φορές βρέθηκε στις προεπιλογές της εθνικής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία του να πολιτογραφηθεί Αλβανός και να φορέσει τη φανέλα της εθνικής. Ο Μπουμπένκο τον επέλεξε μέσω βίντεο που παρακολούθησε και σύμφωνα με τα στοιχεία του μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια τόσο ως μπακ όσο και ως χαφ στην αριστερή πτέρυγα.

Ντάλιμπορ Ραντουίκο

Πρόκειται για τον 25χρονο μέσο της Κόπερ που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν. Ο Σλοβένος αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πετυχαίνοντας 11 γκολ έχοντας και 7 ασίστ.

Ρόμπερτ Σοτ

Ο 28χρονος Πολωνός αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά έχοντας λίγες συμμετοχές σε όσες ομάδες και αν αγωνίστηκε. Πέρσι στην Γκόρνικ είχε έξι συμμετοχές και ένα τέρμα, το 2008 στη Γιαγκελόνια 14 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ από το 2006 μέχρι το 2008, είχε συνολικά 29 συμμετοχές και τέσσερα γκολ με την Λοντζ.