LIVE SCORES

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

«Μόνο ΠΑΟΚ»!





«Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, δεν έχω κανένα πρόβλημα» δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», λίγο πριν η αποστολή του Δικέφαλου «πετάξει» για Γερμανία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με αυτές τις δηλώσεις ο Πορτογάλος άσος έσβησε με τον πιο σαφή τρόπο τα όποια σενάρια αποχώρησής του από την ομάδα.

Δεν μπορώ να κάνω κάποιο παραπάνω σχόλιο για αυτά που γράφουν οι εφημερίδες παρά μόνο ότι είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, δεν έχω κανέναν πρόβλημα. Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ» είπε αρχικά ο Βιεϊρίνια και εν συνεχεία αναφέρθηκε στον ιδρώτα που καλείται να χύσει η ομάδα στο Μπαντ Μπρουκενάου της Γερμανίας, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμη για τα προκριματικά του Champions League.

«Το πιο σημαντικό είναι να φτάσουμε στην καλύτερη κατάσταση για το πρώτο παιχνίδι του Champions League. Είναι πολύ σημαντική η προετοιμασία. Υπάρχει η πρόκληση των δύο παιχνιδιών που είναι και ένας πολύ σημαντικός στόχος. Φυσικά θέλουμε να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά όπως είχαμε και πέρσι. Στο μυαλό μας είναι τα δύο παιχνίδια για το Champions League γιατί ξέρουμε πόσο σημαντική πρόκληση είναι. Ολοι θέλουμε μία σκληρή προετοιμασία για να κάνουμε μία σεζόν ίδια ή και καλύτερη από την περσινή. Οπότε ο στόχος όλων είναι κοινός».

Σε ερώτηση αν έχει εντοπίσει διαφορές μεταξύ Σάντος και Μπερέτα, ο Βιεϊρίνια επεσήμανε: «Σαφώς υπάρχουν αλλαγές στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία. Εχουμε το χρόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές να μάθουμε τι ζητάει ο καινούργιος μας προπονητής. Είχαμε εδώ μία εβδομάδα, έχουμε άλλες δύο στη Γερμανία για να καταλάβουμε τι ζητάει».

Η αποστολή για την Γερμανία: Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιερίνια, Βιτόλο, Ζουέλα, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Γλύκος, Κουτζαβασίλης, Κουτσιανικούλης, Μίλιεβιτς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σκέμπης, Φωτάκης.

* Ο Κοντρέρας εξασφάλισε περισσότερες ημέρες άδειας και θα μεταβεί στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα. Την Παρασκευή (9/7) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία οι διεθνείς Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης και Μαλεζάς.