LIVE SCORES

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ - Ανανεώνει μετά την Αυστραλία ο Τζιμπούρ





Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ βρίσκεται ο Ράφικ Τζιμπούρ. Μετά το ραντεβού της Τρίτης, όπου ο Σταύρος Αδαμίδης, εξέφρασε στον μάνατζερ του παίκτη, Γιάννη Λυπημένο, την πρόθεση της Ένωσης να καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Αλγερινό, είχαμε το απόγευμα της Τετάρτης, μία ακόμα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να δίνει το «παρών».

Στην δεύτερη συνάντηση, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, οι ιθύνοντες τους «κιτρινόμαυρους» εξέφρασαν, για μία ακόμα φορά, την πρόθεσή τους για ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, το οποίο λήγει του χρόνου το καλοκαίρι.

Το θετικό είναι πως το κλίμα, μεταξύ των δύο πλευρών είναι εξαιρετικό και όπως όλα δείχνουν, ο «τρομοκράτης» θα βάλει την… τζίφρα του σε νέο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Το μόνο που απομένει, είναι να ξεκαθαριστούν κάποιες λεπτομέρειες για την διάρκεια του συμβολαίου και το τελικό ποσό που θα παίρνει ο Αλγερινός. Η επέκταση του συμβολαίου αναμένεται να ολοκληρωθεί, μετά την επιστροφή της ΑΕΚ από την Αυστραλία. Η αποστολή της Ένωσης αναχωρεί την Πέμπτη.