LIVE SCORES

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Προβληματικός ο Ολυμπιακός!





Ανέτοιμος, κουρασμένος και πάνω από όλα με πολλά κενά σε όλες τις γραμμές παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο φιλικό επί γερμανικού εδάφους. Το παιχνίδι που παρακολούθησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τελείωσε με 1-0 υπέρ της Στεάουα με το γκολ να πετυχαίνει ο Στάνκου. Μοναδική όαση ο Φετφατζίδης που αξίζει ευκαιρίες!

Την χειρότερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στα φιλικά της Γερμανίας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την Στεάουα που όντας πιο έτοιμη ήταν και καλύτερη ομάδα. Ο Εβαλντ Λίνεν που δοκίμασε την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο παιχνίδι με την Μπέσα είδε πάρα πολλά κενά στην άμυνα και στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οταν πίεζαν οι Ρουμάνοι δημιουργούσαν φάσεις και με τον στατικό... Ντιόγκο δεν μπορούσαν οι Πειραιώτες να κάνουν φάση. Ο μόνος που διακρίθηκε ήταν το Φετφατζίδης που έδειξε για μία ακόμη φορά ότι αξίζει να πάρει ευκαιρίες και να ψηθεί!

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είδε στο πρώτο ματς σαν μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού την ομάδα του να μην πιάνει καλή απόδοση και να χάνει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ενισχύσεις! Μία από αυτές ήταν κι ο Μέλμπεργκ που έπαιξε για λίγο στο σημερινό φιλικό. Επίσης επέστρεψε κι ο Επστάιν.