LIVE SCORES

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Ταμπάρες: "Ελπίζω να συνεχιστεί το πάρτι"





Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του προημιτελικού με την Γκάνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έκανε καλό παιχνίδι, σύμφωνα με τον ίδιο.

Παράλληλα, ο 63χρονος προπονητής ευχήθηκε να συνεχιστεί το πάρτι και στον ημιτελικό με την Ολλανδία.

"Ελπίζω το πάρτι να συνεχιστεί για τρεις ή τέσσερις ημέρες. Είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, είμαι επαγγελματίας, αλλά δεν έχω την απαραίτητη ηρεμία για να σας αναλύσω τι έγινε στο παιχνίδι".

"Πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Οι αντίπαλοί μας ήταν υπερβολικά δύσκολοι, ενώ εμείς είμαστε τυχεροί".

"Η τύχη είναι σημαντική και πραγματικά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αυτοί που πιστεύουν στην μοίρα και στο πεπρωμένο ίσως είναι ικανοί να το εξηγήσουν. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτά".
Το Μουντιάλ με την εναλλακτική στοιχηματική ματιά του Αργύρη Παγαρτάνη.

"Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για το ματς με την Ολλανδία, αλλά πάμε για να νικήσουμε", δήλωσε ο άνθρωπος που οδήγησε την "σελέστε" σε ημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια.

Ράγεβατς: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο"

Από την πλευρά του, υπερήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα του για να φτάσει μέχρι τους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσε πως είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γκάνας, Μίλοβαν Ράγεβατς.

Ο Σέρβος προπονητής απέδωσε τον αποκλεισμό στην ατυχία, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να συγχαρεί τον αντίπαλο για την πρόκριση στα ημιτελικά.

"Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω αυτό που νιώθω. Θέλω να συγχαρώ την Ουρουγουάη, απόψε αυτή ήταν η τυχερή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο τέλος είχαμε μια ιστορική ευκαιρία να φτάσουμε στον ημιτελικό, είχαμε ένα πέναλτι".

"Ο αντίπαλος είχε το ψυχολογικό προβάδισμα εν συνεχεία στην διαδικασία των πέναλτι. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Είχαμε μεγάλη υποστήριξη και θα ήταν σαν παραμύθι εν είχε τελειώσει καλά για εμάς, αλλά θέλω να συγχαρώ την Ουρουγουάη που έφτασε στα ημιτελικά".

"Είμαι πολύ υπερήφανος. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα σπουδαίο αποτελέσματα και όλη η Αφρική μας υποστήριξε. Δεν αξίζαμε να χάσουμε έτσι και είναι δύσκολο τώρα να μιλάμε για αυτό
Είχαμε κακή τύχη, μόνο αυτό μπορώ να πω".