LIVE SCORES

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - «Νενέ, Ιμπαγάσα, Καμορανέζι… και Γκαλέτι»





Σε… παρτίδα πόκερ έχει εξελιχθεί για τον Ολυμπιακό η υπόθεση της μεταγραφής του Νενέ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο άσο, ωστόσο η Μονακό… κλωτσάει, θέλοντας να πάρει όσο τα δυνατόν περισσότερα χρήματα από τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Επιθυμία του 29χρονου άσου είναι πάντως να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Σήμερα κρίνεται του Ιμπαγάσα, «αβαντάζ για Καμορανέζι» αναφέρουν οι Ιταλοί.

Οι Πειραιώτες χθες κατέθεσαν επίσημη πρόταση στους Μονεγάσκους για τον Νενέ, της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ η οποία απορρίφθηκε. Άμεσα έγινε νέα, αυξημένη κατά 500 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας ζήτησαν για να τον παραχωρήσουν το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στον Ολυμπιακό δεν πτοούνται και ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην τελική τους κίνηση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου προσφέροντας 4 εκ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτά τα χρήματα έχει προτείνει στη Μονακό η Παρί Σεν Ζερμέν. Για τους Πειραιώτες το δεδομένο είναι πως έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη, ο οποίος από τη μεριά του πιέζει την ομάδα του να τον δώσει στον Ολυμπιακό.

«Αφήστε με να πάω στην Ελλάδα», ήταν το μήνυμα που έστειλε στη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου.

Κρίνεται του Ιμπαγάσα, επαφή για Καμορανέζι

Από εκεί και πέρα, σήμερα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης του Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα έχει επαφή με τον Αργεντινό άσο και αν τα βρουν ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος μέσος ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι του προσφέρουν συμβόλαιο για ένα έτος με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα. Ωστόσο, ο Ιμπαγάσα θέλει κλειστό διετές συμβόλαιο. Την ίδια ώρα, εξετάζεται η περίπτωση του Ζεοβάνι ως εναλλακτική λύση.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει αβαντάζ για τον Μάουρο Καμορανέζι. Το δεδομένο είναι πως από τον Ολυμπιακό θα έρθουν σε επαφή με τον διεθνή Ιταλό άσο της Γιουβέντους, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και τη Μ