LIVE SCORES

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Si και η «Γιούβε»-Έρχεται ο «Κάμο»





Το μεταγραφικό «μπαμ» του Ολυμπιακού είναι προ των πυλών. Ο διεθνής Ιταλός άσος της Γιουβέντους, Μάριο Καμορανέζι, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο 32χρονος άσος δεν αποκλείεται να ταξιδέψει ακόμα και σήμερα στη χώρα μας για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου προχώρησαν σε συμφωνία με τη Γουβέντους έναντι του ποσού των 2 εκατομμυρίων ευρώ και ο Καμορανέζι, ο οποίος έχει πει το ναι από τις προηγούμενες μέρες, αναμένεται να ταξιδέψει στη χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρολεύκους».

“Η σχέση του Μάουρο Καμορανέζι με την Γιουβέντους δεν ισχύει πιά, αφού μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στο Τορίνο, ο παίκτης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με το κόστος της μετεγγραφής του να αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ”, μετέδωσε χαρακτηριστικά το “RAI”.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια υπέροχη ομάδα. Πάντα παλεύει για τον τίτλο ενώ παίζει και κάθε χρόνο στην Ευρώπη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Καμορανέζι, Σέρτζιο Φορτουνάτο.