LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ - Πίσω στην Αθήνα: "Καλύτεροι από πέρσι"





Έχοντας στις αποσκευές της όχι μόνο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αλλά και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τη συμμετοχή της και την πρώτη θέση στο τουρνουά του Σίδνεϊ, επέστρεψε στην Ελλάδα νωρίς το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της ΑΕΚ. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκουραστούν σήμερα και αύριο και από την Τετάρτη θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις.

35 λεπτά νωρίτερα (06:55) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροπλάνο της «ΤΗΑΙ» που μετέφερε την αποστολή της Ένωσης στην Αθήνα από το Σίδνεϊ μέσω Μπανγκόνγκ.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο. κατάκοποι από το ταξίδι των 22 ωρών, έφυγαν όσο το δυνατόν γρηγορότερα για τα σπίτια τους για να να ξεκουραστούν.

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι και σίγουρα μία σπουδαία εμπειρία για μας. Κάναμε ένα ακόμα καλό βήμα και είναι σίγουρο ότι είμαστε καλύτεροι από την περσινή σεζόν. Όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ο Λεονάρντο είπε από τη μεριά του: «Φέτος δούλεψα σωστά στην προετοιμασία στην Αυστρία και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι την προσπάθεια και την δουλειά που κάνουμε. Είχαμε ένα ολοήμερο ταξίδι και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Το θέμα είναι ότι πήγαν όλα καλά στην Αυστραλία και έγιναν όσα ζήτησε ο προπονητής μας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αλλά τώρα θα πρέπει να παλέψουμε στην Ελλάδα».