LIVE SCORES

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωσε Πάντελιτς ο Ολυμπιακός





To «μπαμ» της... ημέρας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος διεθνής στράικερ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει την "ερυθρόλευκη" φανέλα.


"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της για την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου επιθετικού Μάρκο Πάντελιτς. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, " αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του συλλόγου.

'Ετσι, μετά την απόκτηση των Νέμεθ και Φούστερ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, βλέπει άλλη μια επιθυμία του να ικανοποιείται από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, με τον πρώην επιθετικό της Χέρτα και του 'Αγιαξ, να παίρνει τον ρόλο του "killer" στην ομάδα του Πειραιά.

Ο 31χρονος παίκτης επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 13 χρόνια, στο ξεκίνημα της καριέρας του, την από το 1992 ως το 1997 αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Αναλυτικά η καριέρα του νέου άσου τυο Ολυμπιακού:

Είναι παιδί των Ακαδημιών του Ερυθρού Αστέρα, ενώ το 1992 ήρθε στην Ελλάδα και συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή! Φόρεσε μάλιστα τη φανέλα του «γηραιού» σε οκτώ ματς την διετία 1995-1997 και σημείωσε 4 γκολ.

Από τον "γηραιό" μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία πήγε δανεικός στην Λοζάνη κι ακολούθως αποκτήθηκε από την Θέλτα για να ακολουθήσουν οι Στουρμ Γκρατς, Ιβερντόν, Ομπιλιτς, Σμεντερέβο, Ερυθρός Αστέρας, Χέρτα κι Αγιαξ.

Με την Εθνική ομάδα της Σερβίας είναι διεθνής από το 2003 και μετράει 35 εμφανίσεις με 7 γκολ.