LIVE SCORES

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Παπαγεωργόπουλος: Δεν γνωρίζω τίποτα!

23/9/2010 4:01:48 μμ

Η είδηση περί μηνυτήριας αναφοράς από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη που έχει αναστατώσει την πόλη και τον ΠΑΟΚ έφερε την αντίδραση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος δηλώνει την άγνοιά του για το θέμα, λέγοντας πως "δεν έχω υπογράψει τέτοιο έγγραφο"!




Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος που έχει μηνύσει προσωπικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (όπως φαίνεται στο έγγραφο που έφθασε στην ΠΑΕ) ασχολείται εδώ και ώρες με το θέμα και λέει: "Δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν έχω υπογράψει τέτοιο έγγραφο. Περιμένω ενημέρωση για την αρμόδια υπηρεσία…".

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε επαφή και με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, αλλά και με άλλους υπευθύνους -νομικούς του Δικεφάλου, από τους οποίους προσπαθεί να ενημερωθεί για το συγκεκριμένο έγγραφο και την υπηρεσία από την οποία έχει προέλευση!

Η μήνυση αναφέρονταν στην περασμένη αγωνιστική περίοδο για μπάνερ που υπήρχαν στην θύρα 1 της Τούμπας, τα οποία πράγματι κατέβηκαν από τον Μάιο. Και όμως η μήνυση έφθασε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περασμένη Παρασκευή, προερχόμενη από την διεύθυνση προσόδων του Δήμου και το μόνο όνομα που υπάρχει στο έγγραφο είναι του δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν στα δικαστήρια την Δευτέρα για να παραλάβουν την δικογραφία και μετά από όλα αυτά θα ακολουθήσει απολογία για να φανεί αν η υπόθεση παραπεμφθεί σε δίκη, ή αν θα μπει στο αρχείο.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=74577#ixzz10MGXhv4r