LIVE SCORES

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚ - Και ο Χενκ Τεν Κάτε στην λίστα των υποψηφίων





Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την αναζήτηση του νέου προπονητή και τις τελευταίες μέρες στα γραφεία της ΠΑΕ καταφθάνουν αρκετές προτάσεις. Και ένας από τους τεχνικούς που προτάθηκαν στον «Δικέφαλο» του βορρά είναι και ο γνώριμος από το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, Χενκ Τεν Κάτε. Παράλληλα, στην λίστα των υποψηφίων έχει μπει και ο πρώην άμεσος συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική, Γιάννης Τοπαλίδης. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Τεν Κάτε, ο οποίος τον Απρίλιο του 2010 προσελήφθη από την Umm Salal, εξετάζεται και μάλιστα έχουν γίνει ήδη και κάποιες επαφές. Το κασέ του Ολλανδού κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να υπάρξει μείωση.

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και ο Γιάννης Τοπαλίδης, άμεσος συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ, όσο ο Γερμανός προπονητής βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Το γεγονός όμως πως δεν έχει εργαστεί ακόμα ως πρώτος προπονητής σε κάποια ομάδα προβληματίζει τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Πάντα στο προσκήνιο και ο Πολ Λε Γκουέν, με τον Γάλλο τεχνικό να έχει συζητήσει με τον ΠΑΟΚ και να έχει ζητήσει υλικό για να τσεκάρει το ρόστερ. Μιλώντας στα «Σπορ Του Βορρά» για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα δούμε…».

Επίσημα πάντως από τον ΠΑΟΚ δεν φέρονται να βιάζονται για τον διάδοχο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας και δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μάκη Χάβου.