LIVE SCORES

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - “Μπορούμε τους τρεις βαθμούς”





Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Εργοτέλης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, για την 6η αγωνιστική της Superleague. Ο προπονητής της ομάδας, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε πως ο Πανιώνιος είναι μια από τις καλύτερες ομάδας φέτος, αλλά ταυτόχρονα εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα.Η δήλωση του Νίκου Καραγεωργίου:

“Επιστρέφουμε και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που μας βρίσκουν αντιμέτωπους με έναν από τους καλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Σίγουρα η βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Πανιώνιος τον αδικεί, καθώς διαθέτει ποιότητα. Πρόκειται για ομάδα που είναι για υψηλότερα πράγματα από ότι έχει δείξει μέχρι σήμερα.

Το έργο μας θα είναι δύσκολο, ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι διότι γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από οποιονδήποτε αντίπαλο και σε οποιοδήποτε γήπεδο. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο ένας γνωρίζει το παιχνίδι του άλλου και όποιος δείξει περισσότερη θέληση και διάθεση στο γήπεδο αυτός θα είναι και ο νικητής”.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Πανιώνιο είναι η εξής: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Αλεξόπουλος, Σασιασβίλι, Σαρρής, Ολίσε, Ορφανός, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Χαντί, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Σιάκκας, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Μπέτο, Μπούντιμιρ και Λεάλ.

Εκτός έμειναν οι Καβουσάκης, Καν