LIVE SCORES

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΗΣ - Απαραίτητες οι ανάσες





Τη δυνατότητα να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να απολαύσουν μερικές ήρεμες στιγμές κοντά σε οικεία πρόσωπα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Όλα αυτά μέχρι την προσεχή Δευτέρα (11.10) καθώς το ραντεβού για προπόνηση ορίστηκε για το πρωί της ίδιας μέρας.
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έκρινε πως το διάστημα αυτό είναι ιδανικό ώστε να το εκμεταλλευτούν καθώς μέχρι τέλους του έτους οι αναμετρήσεις θα είναι συνεχόμενες και σπάνια δεν θα υπάρχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα (Ευρώπης ή κυπέλλου). Άλλωστε οι συνεχόμενες αναμετρήσεις σε συνδυασμό με τα επιτυχή αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών «απαιτούσαν» ατή την επιβράβευση η οποία συνάμα θα λειτουργήσει ευεργετικά και για το αμέσως επόμενο διάστημα που σημαντικοί αγώνες διαδέχονται ο ένας τον άλλο.


Ζακ Φατί: «Έτοιμος για εθνική ο Ρικάρντο»

Ο μεγάλος αδελφός του αμυντικού μέσου των «κίτρινων», Ζακ Φατί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Lasquotidien» αναφέρθηκε στον Ρικάρντο. «Πιστεύω ότι ε΄ναι έτοιμος. Χρειαζ΄ποταν λίγο χρόνο για να κάνει μία καλή επιλογή. Στη Ρόμα αντιμετώπισε κάποια προβλήματ6α, πλέον όμως αγωνίζεται στην Ελλάδα και πιστεύω ότι όταν αρχίσει να παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, θα είναι απόλυτα έτοιμος για να παίξει στην εθνική» τόνισε μεταξύ άλλων για την προοπτική της κλήσης του Φατί στην εθνική Σενεγάλης.

Φώτης Παπαρέγκας