LIVE SCORES

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Δίλημμα για Γιάννη Παπαδόπουλο και "Φέτφα"





Μεγάλη είναι η αγωνία στον Ολυμπιακό για τον Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντίνος δεν κατάφερε στην προπόνηση της Πέμπτης να ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία για το αν θα είναι έτοιμος για την «μάχη» με τον Ολυμπιακό Βόλου. Κάπου εκεί ξεκινούν οι «πονοκέφαλοι» για τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον άξονα.
Ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει πολύ στον Αργεντίνο μέσο, όταν οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς τον θεωρεί ιδανικό για τις «κλειστές» αντίπαλες άμυνες.

Ωστόσο, από την στιγμή που ο Άριελ Ιμπαγάσα δεν προπονήθηκε την Πέμπτη, οι πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα δεν είναι με το... μέρος του Αργεντίνου, αν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε... αρέσκεται σε εκπλήξεις.

Σε περίπτωση που ο έμπειρος μέσος δεν καταφέρει να μπει στην αποστολή, την θέση του στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης, με τον πρώτο να είναι πιο... κοντά στην αρχική επιλογή.

Άλλωστε, όπως τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, υπολογίζει στον Γιάννη Παπαδόπουλο, παρά το γεγονός πως δεν έχει πάρει ακόμα ευκαιρίες.

Αν υπολογίσουμε ότι από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου θα απουσιάσει και ο Μοϊσές Ουρτάδο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, τότε ο 21χρονος μέσος έχει περισσότερες ελπίδες σε σχέση με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος βοηθάει περισσότερο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, απ’ ότι ο 20χρονος διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων».

Πάντως, δεν θα πρέπει να «ξεγράψουμε» τον «Φέτφα», μια και ο μικρός είναι σε πολύ καλή φόρμα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δείξει ότι τον εμπιστεύεται μέχρι τώρα.

Γιώργος Κυριακόπουλος