LIVE SCORES

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

FOOTBALL LEAGUE





301. (16:00) Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηλιούπολη:

Δύο αγωνιστικές χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Αναγέννηση, καθώς μετά τη μεγάλη νίκη επί του Πανθρακικού με 2-1 ήρθε και η ισοπαλία με τον Εθνικό στο Ελληνικό. Οι οπαδοί της ομάδας αναμένεται να δώσουν για άλλη μια φορά βροντερό παρόν και να βοηθήσουν την ομάδα. Εκτός παραμένουν οι Τσάγγαρης και Βέλα Τζούνιορ. Δύο νίκες στην έδρα της η Ηλιούπολη, δύο ήττες εκτός έδρας. Σκληρή και πάντα επικίνδυνη η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, που πάει για να χτυπήσει το ματς και να μην επηρεαστεί από την έδρα.


302. (16:00) Βέροια-Αγροτικός Αστέρας:

Δύο νίκες στην έδρα της η Βέροια, χωρίς να δεχτεί γκολ μάλιστα, αλλά και δύο ήττες εκτός έδρας χωρίς να έχει πετύχει γκολ. Πάντως μόνο δίκαιο δεν είναι το 1-0 στην Ηλιούπολη και δεν ανταποκρίνεται σε καμμία περίπτωση στα δεδομένα του αγώνα. Κατάμεστο αναμένεται για άλλη μια φορά το γήπεδο, με τη Βέροια να αποκτά άλλη δυναμική. Στο 0-0 έμεινε ο Αγροτικός Αστέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω από τον αγώνα. Σοβαρά προβλήματα στο γκολ για την ομάδα του Αμανατίδη. Θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών του στη Βέροια.

303. (16:00) Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός:

Πρώτη ήττα για τη Δόξα Δράμας στα Τρίκαλα την περασμένη αγωνιστική. 5 βαθμοί ο απολογισμός της ομάδας μέχρι στιγμής με δύο νίκες στην έδρα της απέναντι σε Καλλιθέα και Διαγόρα. Δεν υπολογίζονται οι Γκονζάλες και Καρλόπουλος. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την απογοητευτική εμφάνιση στα Τρίκαλα. Τραγικό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του Λεβαδειακού, που βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας με ένα μόλις βαθμό. Αν και προηγήθηκε νωρίς με 2-0 επί του Θρασύβουλου, εντούτοις στο τέλος ισοφαρίστηκε και ο προβληματισμός επέστρεψε. Μονόδρομος πλέον η νίκη και οι Βοιωτοί με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μείνουν πολύ πίσω.

304.(16:00) Παναιτωλικός-Θρασύβουλος:

Το απόλυτο 4/4 έχει ο Παναιτωλικός, που πέρασε και από την έδρα του Πιερικού με 1-0 και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του. Θέλει την νίκη και στο σημερινό ματς, για να τεθεί αυτόματα, αν και αρκετά νωρίς, το πρώτο φαβορί για άνοδο. Επιστρέφουν οι Κούσας και Μπαϊκαρά. Αήττητος παραμένει ο Θρασύβουλος στο πρωτάθλημα και πάει να κάνει τη «ζημιά» και στον Παναιτωλικό. Βαθμό από το πουθενά στη Λειβαδιά, με το Θρασύβουλο να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 στο 15’, αλλά να καταφέρνει στο τέλος να ισοφαρίζει. Που θα σταματήσουν και οι δύο ομάδες είναι το ερωτηματικό. Ο Παναιτωλικός βέβαια δεν αστειεύεται στην έδρα του και είναι το ξεκάθαρο φαβορί για νίκη, όπως άλλωστε δείχνουν και οι αποδόσεις.

305. (16:00) Πανθρακικός-Ιωνικός:

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για τον Πανθρακικό, που την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με 2-0 την Καλλιθέα. Δύο νίκες στην έδρα του και δύο ήττες εκτός έδρας. Έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στις 3 νίκες στην έδρα τους και να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις. Δυσφορία του κόσμου στον αγώνα με την Καλλιθέα στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως λόγω της κακής απόδοσης των γηπεδούχων. Προηγήθηκε απέναντι στον ΟΦΗ ο Ιωνικός, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα του και εν τέλει ηττήθηκε με 2-1. Αρκετά τα προβλήματα, τόσο στα οικονομικά όσο και στα αγωνιστικά της ομάδας. Ο άσος θα επαληθευτεί εύκολα.