LIVE SCORES

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Ρεπό και πριμ





Αλλαγή κλίματος προς το καλύτερο για τον Πανσερραϊκό. Ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, θέλοντας να κάνει ένα δώρο στους παίκτες του για τη νίκη και την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έδωσε διήμερο ρεπό, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτρος Θεοδωρίδης, πιστός στην υπόσχεσή του για πριμ έπειτα από κάθε νίκη, θα δώσει το ποσό των 30.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα μοιραστούν στους παίκτες αύριο, όταν θα επιστρέψουν στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Από εκεί και πέρα πάντως δεν λείπουν τα προβλήματα. Ο Ντιόγκο ετοιμάζεται να υποβληθεί σήμερα σε αρθροσκόπηση, αφού το πρόβλημα στο γόνατό του δεν ξεπεράστηκε.

Ο Πορτογάλος αμυντικός θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον ένα μήνα και δεν αποκλείεται να λείψει με άδεια προκειμένου να παραμείνει και λίγο διάστημα στην πατρίδα του. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Τάσου Παπάζογλου. Ο 22χρονος αμυντικό θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο και να ξεκαθαριστεί αν θα χρειαστεί αρθροσκόπηση ή όχι.

Εκτός προπονήσεων θα μείνει για λίγες μέρες και ο Λεοζίνιο που δέχτηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και θα προφυλαχθεί. Τέλος, ο Αμπουμπακάρι παραμένει στην Γκάνα έχοντας εξασφαλίσει άδεια, μένοντας για ακόμα μια φορά εκτός προπονήσεων