LIVE SCORES

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Ορκίστηκαν νίκη με Βιγιαρεάλ και... πρόκριση! Με Μουσλίμοβιτς στην αποστολή





Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ (Πέμπτη 4/11, 20:00) μπαίνουν στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μάκη Χάβου πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση σε πολύ καλό κλίμα και οι παίκτες... ορκίστηκαν νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Κανονικά στην αποστολή οι Μουσλίμοβιτς και Ζουέλα που μέχρι χτες ήταν αμφίβολοι.
Έτσι, οι απουσίες για τον Χάβο έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, αφού εκτός από τους τραυματίες Λίνο και Σαβίνι που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονται αυτή την περίοδο, από τις... εξέδρες θα παρακολουθήσουν το ματς οι Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Κουτσιανικούηλς, Κριστιάνο και ο τιμωρημένος Σνάουτσνερ.

Ο Πολωνός, φυσικά, αποτελεί από μόνος του την πιο σημαντική (ίσως και μοναδική σημαντική) απουσία για τον Χάβο, αφού τον υπολόγιζε για το αριστερό άκρο της άμυνας. Τώρα θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τον Σακελλαρίου, ο οποίος βέβαια δεν έχει την ίδια εμπειρία με τον Σνάουτσνερ. Ωστόσο, υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος μπακ του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που με δική του ενέργεια χάρισε την πρόκριση στον δικέφαλο του βορρά στο θεσμό του Κυπέλλου, δίνοντας ένα εύκολο γκολ στον Φωτάκη στο 120΄ του αγώνα στη Φλώρινα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ζουέλα, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Ελ Ζαρ, Μπαλάφας.

Ανακοίνωση για τον κόσμο

Κατά τα άλλα, δεν προετοιμάζεται μόνο η ομάδα του ΠΑΟΚ για το αυριανό ματς, αλλά και ο κόσμος. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προς τους οπαδούς του συλλόγου που θα μεταβούν στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης.