LIVE SCORES

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Μετράει ώρες ο Νιόπλιας!





Στον Παναθηναϊκό δεν παίρνουν αποφάσεις εν θερμώ, όπως τονίζουν, όμως η κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Λάρισα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Και πλέον ο Νίκος Νιόπλιας μετρά ώρες στην τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού και αν και δεν έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση, η απογοήτευση της διοίκησης είναι μεγάλη. Βλέπουν άλλωστε πως παρά τη στήριξη στον 45χρονο προπονητή η εικόνα δεν αλλάζει...
Επαναλαμβάνουμε, οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, αλλά η απογοήτευση είναι διάχυτη στις τάξεις των διοικούντων τον Παναθηναϊκό. Το είπε άλλωστε και ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας μετά το τέλος του ματς, πως ό,τι έχει να πει θα το πει με τους παίκτες και τον προπονητή. Που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι ο Νίκος Νιόπλιας, που σπατάλησε τη χρυσή ευκαιρία να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην κορυφή, με τη γκέλα που έκανε με τη Λάρισα.

Και μάλλον μετά την σημερινή εμφάνιση ο Νιόπλιας έχασε τον τελευταίο υποστηρικτή που είχε στον Παναθηναϊκό, τον Πατέρα. Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο Νιόπλιας να είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κώστας Μανωλιουδάκης