LIVE SCORES

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Canpion league





135. (21:45) Βασιλεία-Ρόμα:

Μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα με 3-1, η Βασιλεία έβαλε για τα καλά τις βάσεις για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ιδιαίτερα κρίσιμο το σημερινό ματς απέναντι στη Ρόμα, που ίσως παίζει το τελευταίο της χαρτί. Πάτησε κορυφή μετά από αρκετό καιρό στην Ελβετία και υποδέχεται πάνοπλη σήμερα την Ιταλική ομάδα. Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του Καμερουνέζου επιθετικού Ζούα. Σε περιπέτειες μπήκε η Ρόμα μετά την απρόσμενη εντός έδρας από τη Βασιλεία και πάει στην Ελβετία με έναν και μοναδικό σκοπό, την νίκη. Στο πρωτάθλημα κέρδισε 2-0 τη Λέτσε πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και την επόμενη αγωνιστική κοντράρεται με τη μισητή αντίπαλο και πρωτοπόρο Λάτσιο. Πολλά τα προβλήματα για το Ρανιέρι, με τους Πιζάρο, Αντριάνο και Ταντέι να μένουν εκτός. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε πως σήμερα οι Ρωμαίοι δεν θα χάσουν, με περισσότερες πιθανότητες να έχει το διπλό. Οι Ελβετοί δεν είναι συνηθισμένοι στο να διαχειριστούν μία επιτυχία σαν και αυτή του διπλού στο Ολίμπικο και πολύ πιθανό ο ενθουσιασμός που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τάξεις τους να μην επιδράσει και με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο. Θα κρατήσουμε το διπλό με Draw No Bet, μιας και η ισοπαλία είναι μέσα στα πιθανά αποτελέσματα.


136. (21:45) Κλουζ-Μπάγερν:

«Σκόραρε» πέντε φορές στο Μόναχο, αλλά έφυγε ηττημένη τελικά με 3-2. Τα δύο από τα τρία γκολ της Μπάγερν ήταν αυτογκόλ, ενώ το τρίτο ήταν δώρο του κεντρικού αμυντικού της. Αν και πήρε ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου του Ρουμανικού πρωταθλήματος Οτελούλ, εντούτοις η θέση του προπονητή Κίρτου κρίνεται επισφαλής. Θέλει να εκμεταλλευτεί τη φαγωμάρα των Βασιλεία και Ρόμα και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Εκτός δράσης ξανά οι Μουρεσάν και Σφορτσίνι. Νοσοκομείο θυμίζει η Μπάγερν. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα των Κλόζε, Φαν Μπόμελ, Ριμπερί, Ρομπέν, Κοντέντο και Μπρένο, ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Όλιτς, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα μείνει εκτός για 6 μήνες. Παίρνει τα πάνω της στο πρωτάθλημα και κέρδισε εύκολα με 4-2 τη Φραίμπουργκ. Πρέπει να γίνουν πολλά για να μην τερματίσει πρώτη στον όμιλο.


137. (21:45) Ζίλινα-Μαρσέιγ:

Μια χαρά στάθηκε στη Μασσαλία η Ζίλινα, αλλά δέχθηκε το γκολ σε μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας στο 48’. Παραμένει στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς και θέλει στο σημερινό ματς να πάρει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Θέμα πρόκρισης δεν τίθεται ακόμα και για το Europa. Περίπατο κάνει στο πρωτάθλημα Σλοβακίας και έχει χτίσει διαφορά ασφαλείας από τους ανταγωνιστές της. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Η Μαρσέιγ στις προσεχείς δύο αγωνιστικές του Champions League θα παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση, ελπίζοντας στη λογική ότι η Σπαρτάκ Μόσχας θα ηττηθεί στο «Σταμφορντ Μπριζ». Πρέπει να πάρει σήμερα το διπλό, ώστε να πάει στη Μόσχα την άλλη αγωνιστική για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της. Αναβλήθηκε ο αγώνας με τη Ρεν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του Σισέ. Εύκολα η δύσκολα πιστεύουμε θα "καθαρίσει" το σημερινό παιχνίδι και θα φύγει με το τρίποντο από τη Σλοβακία. Κρατάμε το διπλό στην απόδοση του 1,67 που μας προσφέρει η Pinnacle.

138. (21:45) Μίλαν-Ρεάλ:

Είναι το μεγάλο ντέρμπι του σημερινού προγράμματος. Η Μίλαν βλέπει τον Άγιαξ να έχει αντιστάσεις και το σημερινό ματς με τη «βασίλισσα» κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να κερδηθεί. Το ηθικό της ομάδας είναι πεσμένο μετά την ήττα στο «Σαν Σίρο» στο μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουβέντους με 1-2. Επισφαλής η θέση του Αλέγκρι στον πάγκο, που πρέπει να φέρει άμεσα νίκες αν δεν θέλει να αποτελέσει παρελθόν. Εκτός δράσης οι Μπονέρα και Όντο, αλλά επιστρέφει ο Τζαμπρότα. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Ρεάλ Μαδρίτης και παραμένει στην κορυφή της Πριμέρα, ενώ έχει σχεδόν εξασφαλίσει και την πρωτιά στον όμιλο του Champions League. Εύκολα έφτασε στο 2-0 την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Ιταλική ομάδα και δεν απειλήθηκε παρά ελάχιστα στο ματς. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τους μακροχρόνια απόντες. Με τα δεδομένα του αγώνα, η ομάδα που καίγεται ενόψει συνέχειας είναι η Μίλαν. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ο κοινός χορηγός των δύο ομάδων... Πάμε με στον άσσο αλλά με Draw No Bet, μιας και η ισοπαλία κρατάει τη Μίλαν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

139. (21:45) Οσέρ-Άγιαξ:

Έχει πιάσει για τα καλά ρυθμό η Οσέρ, που έκανε δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ πήρε εύκολα και την πρόκριση στο Λιγκ Καπ. Στο σημερινό ματς ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο Champions League και σε καμμία περίπτωση δεν θα χαριστεί στην Ολλανδική ομάδα. Τιμωρημένοι οι Μινιό και Ολίεκ, ενώ συνεχίζουν εκτός οι Λε Ταλέκ, Γέλεν και Λανζίλ. Ο Άγιαξ πρέπει να φύγει με την νίκη από τη Γαλλία αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Τουλάχιστον με την ισοπαλία σήμερα εξασφαλίζει το Europa League, που σίγουρα θα τον αφήσει άκρως ικανοποιημένο. Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του Οϊερ που είναι τιμωρημένος.


140. (21:45) Παρτίζαν-Μπράγκα:

Τους πρώτους βαθμούς ψάχνει στο Champions League η Παρτίζαν και το ματς με την Μπράγκα μοιάζει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτη και ουσιαστικά δεν απειλείται σοβαρά από κάποιον αντίπαλο. Αναβρασμός ενόψει Μπράγκα και το γήπεδο αναμένεται για άλλη μια φορά κατάμεστο από τους φανατικούς οπαδούς της. Με νίκη κρατά ζωντανές τις ελπίδες της για το Europa League. Εύκολα έφτασε στο 2-0 επί της σημερινού αντιπάλου της η Μπράγκα την περασμένη αγωνιστική και θέλει να φύγει αλώβητη από την έδρα της Παρτίζαν για να εξασφαλίσει τουλάχιστον την τρίτη θέση και τη συνέχεια στο Champions League. Εκτός του σημερινού αγώνα θα μείνουν οι Μιγκέλ Λόπεζ και Παουλαό.


141. (21:45) Σαχτάρ-Άρσεναλ:

Συντριβή στο Λονδίνο για τη Σαχτάρ με 5-1 από την Άρσεναλ και την υποδέχεται σήμερα για να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά. Η Ουκρανική ομάδα έπαιξε ανοιχτά στο «Έμιρειτς» και το πλήρωσε ακριβά. Στο εγχώριο πρωτάθλημα παραμένει στην πρώτη θέση, έχοντας διαφορά ασφαλείας από τη δέυτερη στην κατάταξη Ντιναμό Κιέβου. Μακροχρόνια απών ο βραζιλιάνος Φερναντίνιο, ουιαστικά δεν υπολογίζεται για φέτος. Με τη ψυχή στο στόμα κέρδισε το Σάββατο τη Γουεστ Χαμ, αν και η απόδοση της ήταν εξαιρετική και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ακόμα και με την ισοπαλία σήμερα εξασφαλίζει την πρωτιά. Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα, με τους μακροχρόνια απόντες να παραμένουν εκτός. Λογικά θα μείνουν έξω Νασρί και Αρσάβιν, μιας και το τελευταίο διάστημα δεν έχουν χάσει αγώνα και τα πόδια αρχίζουν να "βαραίνουν". Παραδοσιακά μία από τις δυνατές έδρες αυτή της Σαχτάρ, πάμε με τον άσσο με draw no bet, ποντάροντας στο 2.075 που μας προσφέρει η bet365.


142. (21:45) Τσέλσι-Σπαρτάκ Μόσχας:

Η πρωτιά της στον όμιλο δεν απειλείται σε καμμία περίπτωση για την Τσέλσι. Στο πρωτάθλημα πήρε δύσκολη νίκη στην έδρα της Μπλάκμπερν με 2-1. Δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της και οι αρκετές απουσίες της έχουν στοιχίσει. Εκτός παραμένουν οι Μπεναγιούν, Ραμίρες και Λάμπαρντ. Μοιάζει να βρίσκεται σε θέση ισχύος η Σπαρτάκ απέναντι στη Μαρσέιγ, αν και στο σημερινό ματς δεν μπορεί να ελπίζει να πάρει κάτι. Στο πρωτάθλημα κέρδισε τη Ζενίτ με 1-0, που όμως έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση για άλλη μια χρονιά. Εύκολα ηττήθηκε και στον πρώτο αγώνα στη Μόσχα με την Τσέλσι με 2-0 και δεν έπεισε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Εκτός ο επιθετικός Άρι, αμφίβολος δίνεται ο δεξιός μπακ Παρσίβλιουκ.