LIVE SCORES

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Champions league





100. (19:30) Ρούμπιν Καζάν-Παναθηναϊκός:

Πιο νωρίς από το καθιερωμένο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού στη Ρωσία, για να αποφευχθεί το πολικό ψύχος των βραδινών ωρών. Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο ματς, καθώς με ήττα πιθανότατα αποχαιρετά και το Europa League. Μονόδρομος και για τη Ρούμπιν το ματς, καθώς έχοντας δύο βαθμούς, βρίσκεται στο -4 από τη δεύτερη Κοπεγχάγη, έχοντας να ταξιδέψει και στο «Καμπ Νόου». Πήρε εύκολα το 0-0 στο ΟΑΚΑ, ενώ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να φύγει με το διπλό. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έρχεται φουριόζος μετά την νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων και πάει στη Ρωσία τουλάχιστον για την ισοπαλία. Γνωστά τα προβλήματα του, με τους Νίνη και Λέτο να παραμένουν εκτός. Ανασταλτικός παράγοντας σαφώς και είναι το κρύο, που θα δυσκολέψει ακόμα παραπάνω το έργο της ελληνικής ομάδας. Μακάρι να πάρει αποτέλεσμα η ομάδα των πρασίνων, το ίδιο ελπίζουμε και για κάθε ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη.


102. (21:45) Βαλένθια-Ρεϊντζερς:

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για τη Βαλένθια, ακόμα και αν κερδίσει το συγκεκριμένο αγώνα. Θα πιάσει τους 7 βαθμούς και θα βρίσκεται δύο πάνω από τη Ρεϊντζερς που είναι η ανταγωνίστρια της, αλλά έχει να ταξιδέψει και στο «Όλντ Τράφορντ», όπου πήρε ισοπαλία η Σκωτσέζικη ομάδα στην πρεμιέρα. Δεύτερη συνεχόμενη «γκέλα» εντός έδρας για τη Βαλένθια, που έμεινε στο 1-1 με τη Σαραγόσα και άρχισε και χάνει την επαφή με την κορυφή. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα και είναι πανέτοιμη για το σημερινό ματς. Σταθερή και δυνατή ομάδα αυτή των Ρεϊντζερς και δείχνει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Βρίσκεται στην κορυφή της Πρεμιερ Σκωτίας, αλλά θέλει και τη διάκριση στην Ευρώπη. Δεν είναι καταστροφική η ήττα στο «Μεστάγια». Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες την περασμένη αγωνιστική. Οι νυχτερίδες θέλουνε νίκη.

103. (21:45) Βέρντερ Βρέμης-Τβέντε:

Στην τελευταία θέση του ομίλου βρίσκονται οι δύο ομάδες με δύο βαθμούς και υπό προϋποθέσεις μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Φαβορί στην αναμέτρηση η Βέρντερ, που θέλει και μη νίκη της Τότεναμ στο άλλο ματς για να πιάσει τη δεύτερη θέση. Η Βέρντερ έκανε άλλη μία «γκέλα» στην έδρα της και ηττήθηκε εντός έδρας από την Νυρεμβέργη με 2-3 στην 10η αγωνιστική της Bundesliga. Η Τβέντε άγγιξε την νίκη την περασμένη αγωνιστική του Champions League απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, αλλά στο τέλος ισοφαρίστηκε, ενώ κινδύνεψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ. Μετά από 12 αγώνες στην Ολλανδία συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 28 βαθμούς. Με το ηθικό στα ύψη έρχεται μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της δεύτερης Αϊντχόφεν. Είναι το αουτσάιντερ στη Βρέμη, αλλά σίγουρα δεν θα πέσει αμαχητί. Θα γίνει σφαγή καθώς είναι κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες.

104. (21:45) Κοπεγχάγη-Μπαρτσελόνα:

Είναι ο αγώνας για τον όμιλο του Παναθηναϊκού. Πολύ καλά στάθηκε στη Βαρκελώνη η Κοπεγχάγη, αν και ηττήθηκε με 2-0. Δεν τρόμαξε από το επιβλητικό «Καμπ Νόου» και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ σε καίρια σημεία του ματς. Είναι η έκπληξη του ομίλου και βρίσκεται σε θέση ισχύος μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού. Ούτε λόγος για το ότι θα είναι και φέτος πρωταθλήτρια, καθώς βρίσκεται στο +14 από τη δεύτερη Μίντιλαντ. Θα το παλέψει το ματς όσο μπορεί. Η Μπαρτσελόνα, το Σάββατο απέναντι στη Σεβίλλη θύμισε για δεύτερη φορά φέτος την περυσινή διαστημική ομάδα. Δείχνει να αφήνει πίσω της την κούραση του Μουντιάλ και πιάνει σιγά σιγά ρυθμό. Είναι το απόλυτο φαβορί του ομίλου και μάλλον ο σημερινός αγώνας θα είναι πιο εύκολος από όταν υποδέχθηκε στη Βαρκελώνη τη σημερινή της αντίπαλο. 1.45 η μεγαλύτερη απόδοση στο διπλό που βρίσκουμε αυτη τη στιγμή στο διαδίκτυο.

105. (21:45) Μπενφίκα-Λυών:

Μία νίκη μέχρι τώρα για την Μπενφίκα, αυτή απέναντι στη Χάποελ και αν δεν θέλει να μείνει πρόωρα εκτός διεκδίκησης θα πρέπει σήμερα να πάρει την νίκη. Στο ματς στο «Ζερλάν» ήταν ασυνήθιστα κακή και δεν μπόρεσε να μπει σε κανένα σημείο στο κλίμα του αγώνα. Στα θετικά ότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σάλκε στην έδρα της και εκεί κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί η δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Δεύτερη στην Πορτογαλία, στο -7 από την Πόρτο. Το απόλυτο έχει μέχρι τώρα στον όμιλο η Λυών με τρεις νίκες και είναι αναμφισβήτητα το φαβορί για την πρώτη θέση. Μάλιστα ακόμα και με την ισοπαλία πιθανώς σήμερα την εξασφαλίσει πρόωρα. Δεν απειλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική και έφθασε εύκολα στην νίκη με 2-0 επί της Πορτογαλικής ομάδας. Στο -6 από την κορυφή στη Γαλλία και δείχνει να παίρνει τα πάνω της. Δε τίθεται θέμα πρόκρισης μετα το 3/3. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να κοιτάξουνε και το πρωτάθλημα. Οι αετοί μπορούνε να χτυπήσουνε το παιχνίδι. Πάμε με τον άσσο με draw no bet.


106. (21:45) Μπούσασπορ-Μάντσεστερ Γιουνάιντετ:

Η Μπούσασπορ απλά παίζει για να συμπληρώνει τον όμιλο και ο πρώτος της βαθμός θα πανηγυριστεί σαν νίκη. Βέβαια, στο ματς του «Όλντ Τράφορντ» στάθηκε μια χαρά και ηττήθηκε με μόλις 1-0 από τη Γιουνάιντετ, δείχνοντας να κρατάει καλά στην άμυνα. Το γήπεδο της αναμένεται κατάμεστο για να υποδεχθεί το μεγάλο αντίπαλο της. Συνεχίζει στην πρώτη θέση της Τουρκίας με 24 βαθμούς, έναν πάνω από την Τράμπζοσπορ. Η Γιουνάιντετ ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τη Ρέιντζερς με 4 βαθμούς. Θέλει να φύγει με το διπλό από την Τουρκία για να πάει από θέση ισχύος να αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς στη Σκωτία. Καλό θα ήταν βέβαια να παρουσιαστεί προετοιμασμένη η Μάντσεστερ στην έδρα της Μπούσα, γιατί δεν θα περάσει και εύκολες ώρες. Η φανέλα της πάντως είναι βαριά και έχει αποδείξει ότι τέτοια ματς έχει τον τρόπο να τα παίρνει. Φαβορί οι Άγγλοι αλλά δεν αξίζει το ρίσκο.


107. (21:45) Τότεναμ-Ίντερ:

Είναι το ντέρμπι του πρώτου ομίλου. Σε ένα εξαιρετικό ματς στο «Μεάτσα», η Ίντερ επικράτησε με 4-3 επί της Τότεναμ. Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και όλα έδειχναν ότι το σκορ θα πάρει διαστάσεις, καθώς αναγκάστηκε να αγωνιστεί και με παίκτη λιγότερο. Βρήκε όμως την ψυχή και με τρία πανομοιότυπα γκολ του Bale έφτασε στο 4-3, ενώ στο τέλος απείλησε και με την ισοφάριση. Θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία στο σημερινό ματς, ώστε να υποδεχθεί την επόμενη τη Βέρντερ Βρέμης από θέση ισχύος. Στην 5η θέση στην Αγγλία και στο -10 από την κορυφή. Η Ίντερ είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου και πάει στην Αγγλία για να το αποδείξει. Λίγο έλειψε να πέσει θύμα μιας τεράστιας ανατροπής στο προηγούμενο ματς, αλλά αυτό που μετράει εν τέλει είναι η νίκη. Στο Καμπιονάτο βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από τη Λάτσιο, με τη διαφορά να έχει φτάσει τους 4 βαθμούς. Η Τότεναμ έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι τώρα γενικότερα. Θα αγοράσουμε τον άσσο με draw no bet καθώς παίζει και η ισοπαλία με γκολ.

108. (21:45) Χάποελ Τελ Αβίβ-Σάλκε:

Σε ρυθμιστή του ομίλου θα εξελιχθεί η Χάποελ καθώς μετά το σημερινό ματς με τη Σάλκε, ακολουθεί άλλη μία εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπενφίκα, τις δύο ομάδες που παλεύουν για τη δεύτερη θέση. Την αδικεί το 3-1 από τη Σάλκε στον πρώτο αγώνα, καθώς ήταν καλή και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Δεν έχει λόγο να κλειστεί πίσω και μπροστά στο κοινό της θα παίξει ανοιχτά για να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Ήττα στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με 1-3 από τη Λυών. Η Σάλκε έκανε το 2/2 στην έδρα της με Μπενφίκα και Χάποελ και βρίσκεται στη 2η θέση με βαθμούς. Πρέπει να βγει αλώβητη από το Τελ Αβίβ αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση, ή τουλάχιστον αν θέλει να εξαρτώνται τα πράγματα από την ίδια. Συνεχίζει να απογοητεύει στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 17η θέση με μόλις 6 βαθμούς. Το μόνο που της έχει απομείνει είναι η Ευρώπη και η διάκριση στο Champions Legaue αποτελεί αυτοσκοπός για την ομάδα.