LIVE SCORES

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Super league





444. (17:15) Άρης-Λάρισα:

Λύγισε ο Άρης στο Λεβερκούζεν και δέχθηκε ένα «φτηνό» γκολ στις καθυστερήσεις και οι ελπίδες του για πρόκριση εκμηδενίστηκαν. Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκανε στο ματς με τον Ατρόμητο και επικράτησε με 2-0. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, θέλει να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία. Εξέτισε ο Μίτσελ, εκτός ο τραυματίας Τσέζαρεκ. Επιτέλους νίκη και για τη Λάρισα που επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης. Έπαιζε τη θέση του στο συγκεκριμένο ματς και πλέον νιώθει πιο άνετος. Εκτός συνεχίζουν οι Μπλάζεκ και Αμπουχατζίρα. Αμφίβολοι Βενετίδης και Βελάσκο.


445. (17:15) Καβάλα-ΠΑΟΚ:

Πρώτη ήττα μετά από έξι αγωνιστικές για την Καβάλα στις Σέρρες με 1-0 από τον Πανσερραϊκό. Πάντως συνεχίζει ψηλά στο πρωτάθλημα και στην 5η θέση με 12 βαθμούς. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με μοναδικό αμφίβολο να δίνεται ο Οικονόμου. Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη το βράδυ επί της Βιγιαρεάλ, που τον έχρισε το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση. Διπλό και στην Κρήτη επί του Εργοτέλη με 2-1 στις καθυστερήσεις με γκολ του Κοντρέρας. Επιστρέφουν μετά τις τιμωρίες οι Τσιρίλο και Πάμπλο Γκαρσία.


446. (19:30) ΑΕΚ-Εργοτέλης:

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Άντερλεχτ η ΑΕΚ και αν και προηγήθηκε, εντούτοις δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση από στιγμιαίο λάθος της άμυνας. Κακή εικόνα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και ήττα με 1-0, με κορυφαίο το Σάχα, που απέκρουσε πέναλτι και έσωσε τουλάχιστον άλλα δύο γκολ. Επιτακτική ανάγκη η νίκη σήμερα και για λόγους ψυχολογίας. «Νοσοκομείο» η ΑΕΚ και η ενδεκάδα θα έχει πολλές λύσεις ανάγκης. Καλύτερος ο Εργοτέλης, αλλά ηττήθηκε με γκολ του Κοντρέρας στις καθυστερήσεις, που προήλθε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Εξέτισε και επιστρέφει ο Λεάλ, αλλά συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους οι Τζούνιορ και Χίμπλινγκερ.


447. (19:30) Ατρόμητος-Παναθηναϊκός:

Αν και μπήκε καλά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ατρόμητος, στη συνέχεια η απόδοση του έπεσε αισθητά και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από τον Άρη. Ο πρόεδρος της ομάδας Σπανός στηρίζει το Γιώργο Δώνη και θέμα απομάκρυνσης του δεν υπάρχει. Επιστρέφει ο Βινιάλ, αλλά συνεχίζουν εκτός οι Σαμπού, Αναστασάκος και Σαρμιέντο. Το 0-0 στο Καζάν ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όνειρα του Παναθηναϊκού για Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και η τρίτη θέση μοιάζει δύσκολη υπόθεση. Πλέον οι «Πράσινοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα και θέλουν την νίκη στο Περιστέρι μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων. Στους Λέτο και Νίνη προστέθηκε ο Μπουνσσόνγκ στο απουσιολόγιο.