LIVE SCORES

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Αποκαλύψεις Ζιλμπέρτο μέσω twitter: "Ισως να φύγω"





Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα τον θέλουν να σκέφτεται προτάσεις από Αγγλία και Κατάρ. Ο ίδιος, όμως, έχει στο μυαλό του τον επαναπατρισμό του, κάτι που δεν έχει πρόβλημα να το μοιραστεί με τους φίλους του στο Twitter.
Στο λογαριασμό που διατηρεί εκεί, λοιπόν, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δούμε. Υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψω στη Βραζιλία. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε. Υπομονή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όσο νιώθω καλά θα παίζω. Ίσως συνεχίσω στη Βραζιλία”.

***Εντονη εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού σε εκδήλωση χορηγού της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε σε κλαμπ της Αθήνας. Οι Σισέ, Μπουμσόνγκ και Καντέ αλλά και οι Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος και Πετρόπουλος βρέθηκαν στην εκδήλωση της HTC και υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα.

Ο Σισέ έκλεψε όπως πάντα την παράσταση με την εντυπωσιακή Bentley και με το ντύσιμό του (καρό σακάκι, σκισμένο τζιν και τα μεγάλα γυαλιά). Οι παίκτες γνώρισαν τη σχετική αποθέωση από τους θαμώνες? παναθηναϊκών αισθημάτων.