LIVE SCORES

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – 10 και σήμερα, οι προτεραιότητες, η φρεσκάδα και ο... “Κούτσια”!





Η 20η Δεκεμβρίου πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ αναμένουν τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό. Η είσοδος ή όχι του επενδυτικού ομίλου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα καθορίσει και τα επόμενα βήματα της διοίκησης του δικεφάλου.
Φυσικά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει έτοιμα τα “Plan A” και “Plan B” ανάλογα με τις εξελίξεις και την οικονομική κατάσταση του συλλόγου μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας. Στην περίπτωση, βέβαια, που οι “Άραβες” μπουν στην ΠΑΕ, τότε, θα υπάρξουν και αρκετές συζητήσεις για να δοθούν εγγυήσεις από την τωρινή διοίκηση πως τα χρήματα τους δεν θα πάνε χαμένα.

Ο "αυτόματος πιλότος" και οι προτεραιότητες

Παρόλα αυτά, αυτό το θέμα δουλεύει στον... αυτόματο πιλότο, αφού άλλα είναι που “καίνε” τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του. Πρώτα από όλα, τα δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με Ηρακλή και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Και τα δύο αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα, καθώς μπορεί αυτό στην Κροατία να φέρνει την πρόκριση και συνάμα την οικονομική ανάσα στον σύλλογο, αλλά εάν δεν υπάρχει προσοχή στο πρώτο, τότε θα χαθεί ακόμα περισσότερο έδαφος στο πρωτάθλημα και θα υπάρχει κίνδυνος να επιστρέψει η γκρίνια στα αποδυτήρια.

Ζητείται (κι άλλη) φρεσκάδα

Υπάρχει, από εκεί και πέρα και το παιχνίδι με την Κέρκυρα στο “Νησί” και αμέσως μετά αφού κλείσει ο πρώτος γύρος θα πρέπει να μπει ο σύλλογος στη φάση της... φρεσκάδας. Τι σημαίνει αυτό; Σε συνεργασία με τον Μάκη Χάβο (εκτός κι εάν υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τότε στο θέμα του νέου προπονητή), ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα τα βάλουν κάτω και θα δουν ποιοι παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν. Φυσικά, κανείς δεν αποχωρεί εάν δεν βρεθεί αντικαταστάτης πρώτα. Αλλά, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και υπάρχουν σκέψεις για να δοθούν δανεικοί εάν δεν βρεθούν αγοραστές.

Δεν έχει... τυπωθεί ακόμα η "μαύρη λίστα"

Η περίπτωση του Αθανασιάδη, όμως, δείχνει και κάτι άλλο. Πρέπει αυτοί οι παίκτες που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες, όταν τους δοθεί ο χρόνος, να αποδείξουν πως πρέπει να φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήδη, λοιπόν, υπάρχουν φήμες για τους Φιλόμενο, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου, πως βρίσκονται στη “μαύρη λίστα”, αλλά στον δικέφαλο δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, μάλιστα, επανήλθαν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Εργοτέλη να κινείται για τον “επαναπατρισμό” του παίκτη. Αλλά δεν έχει χτυπήσει ακόμα κανείς την πόρτα του ΠΑΟΚ.