LIVE SCORES

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μόνο πάνω από τη Νέα Φιλαδέλφεια!





Το θέμα της κατασκευής του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια επανήλθε στην επικαιρότητα της ΑΕΚ και η κιτρινόμαυρη οικογένεια (και όχι μόνο) έχει κουραστεί να ακούει υποσχέσεις και να βλέπει μακέτες…Το Sportnet κάνει μια αναδρομή από την στιγμή της κατεδάφισης του «ναού», τα «όμορφα» παραμύθια που έχουν διηγηθεί στους Ενωσίτες oι εκάστοτε διοικήσεις, μέχρι το σήμερα και τα πλάνα του Σταύρου Αδαμίδη για αυτό που «καίει» εδώ και εφτά χρόνια την ΑΕΚ.Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…Το κακό έγινε από εκείνον τον μαύρο Σεπτέμβριο του 1999 στην Αθήνα. Τα δολοφονικά 5,9 ρίχτερ αφήνουν πίσω τους πολλά θύματα και απίστευτες ζημιές. Το γήπεδο της ΑΕΚ πλήγεται σημαντικά και τότε αρχίζουν να γεννιούνται οι πρώτες σκέψεις της ανακατασκευής του!

Το «Ν.Γκούμας» αντέχει έως το 2003 ενώ τον χειμώνα που περνάει ο τότε αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Γιάννης Γρανίτσας «εμπνεύστηκε» ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που στην συνέχεια εξελίχθηκε σε μεγάλη καταστροφή για τον σύλλογο.

Ο Γρανίτσας περιχαρής βασίζεται σε έναν αναπτυξιακό νόμο που δεν εφαρμόστηκε ποτέ, πατάει και στην προοπτική της διοργάνωσης της Ολυμπιάδας του 2004 επιδιώκοντας να το βάλει στο Φάκελο των αγώνων και προχωράει στην κατεδάφιση του σταδίου.