LIVE SCORES

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

«Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη...»





Δεν ήταν δύσκολη απόφαση να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι εκπληκτικά που είμαι και πάλι πίσω στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που ξεκίνησα την καριέρα μου, η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, οπότε μπορείς να πεις ότι γύρισα σπίτι.

Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Ξεκινήσαμε καλά και καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League. Στο πρωτάθλημα δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως μετά από ένα σερί νικών σκαρφαλώσαμε στις πρώτες θέσεις. Εχουμε καλή και δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα μας. Γι αυτό και τώρα διεκδικούμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Δεν είναι κάποιο μυστικό... Αν η ομάδα είναι καλή, αν οι παίκτες είναι καλοί και μπορούν να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, τότε μπορούμε να πετύχουμε κάτι εξαιρετικό στην Ευρώπη.

Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Εχουμε μεγάλο κίνητρο και θέλουμε πολύ να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League, θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Στο πρωτάθλημα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κάθε φορά, πάμε βήμα βήμα. Ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Επίσης το Κύπελλο Ελλάδος είναι πάντα στόχος μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ και διεκδικεί κάθε διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύτιμη εμπειρία για μένα. Ήταν μία πολύ θετική περίοδος για μένα και όπως κάθε επαγγελματίας προσπάθησα να βελτιώνομαι χρόνο με τον χρόνο. Θα θυμάμαι πάντα αυτά τα τέσσερα χρόνια, είχα καλή ζωή. Είμαι αισιόδοξος για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ειδικά όταν δίνουμε ευκαιρίες όπως στον νεαρό Μαυρία που έπαιξε 16 χρονών σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ.