LIVE SCORES

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Φουλ… για Σχάαρς, ανοικτό του Κουμορτζί





Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κάρλος Φρέιτας ολοκλήρωσαν για την παρούσα χρονική περίοδο τα ταξίδια τους, που αφορούσαν επαφές για απόκτηση αλλά και παραχώρηση ποδοσφαιριστών και πλέον είναι έτοιμοι να κάνουν τις εισηγήσεις τους ενόψει του Γενάρη. Και ψηλά στην λίστα τους βρίσκεται το όνομα του Στάιν Σχάαρς. Πάντα ανοικτό του Κουμορτζί. Ο Ολλανδός άσος της Αλκμάαρ, Στάιν Σχάαρς φαίνεται να είναι ο «εκλεκτός» των δύο ανδρών από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ολλανδία. Οι επαφές ανάμεσα στους Αντωνίου-Φρέιτας και την πλευρά του παίκτη έγιναν σε καλό κλίμα και στον Παναθηναϊκό αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Ολλανδού χαφ, το συμβόλαιο του με την Άλκμααρ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2012.

Αναφορά στο θέμα κάνει και η Ολλανδική «De Telegraaf». Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του διεθνή μέσου, ο οποίος τονίζει: «Ο χειμώνας έρχεται και δεν θα με πείραζε να παίξω κάπου άλλου έστω και αν είναι στη μέση της σεζόν. Το χειμώνα ή το καλοκαίρι, δεν έχει σημασία. Βέβαια για να πω κάτι πρέπει να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».

Εν τω μεταξύ, πάντα ανοικτό είναι το θέμα του Μπερνάρ Κουμορτζί, με το όνομα του Γκανέζου να είναι αυτό που βρίσκεται ψηλότερα στην λίστα του Παναθηναϊκού από την ελληνική αγορά. Και οι «πράσινοι» αναμένεται να προχωρήσουν σε πρόταση προς τον Πανιώνιο για την απόκτηση του, στην οποία θα υπάρχουν και έμψυχα ανταλλάγματα.

Και «παίζουν» τα ονόματα των Μελίσση, Κλέιτον που θα επιστρέψουν από τις Μαρίτιμο και Μέταλουργκ, όπου είχαν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Οι «κυανέρυθροι» επιθυμούν τον Αντώνη Πετρόπουλο, ωστόσο δύσκολα θα παραχωρηθεί ο διεθνής επιθετικός.

Οι σκέψεις του Φερέιρα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague. Στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε σε μία 11αδα τους Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Γκοβού, Νίνη και Χριστοδουλόπουλο. Σε αυτούς θα προστεθεί και Τζιμπρίλ Σισέ, που παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί, λογικά θα αγωνιστεί απέναντι στα «λιοντάρια».

Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς