LIVE SCORES

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Bundesliga





136. (16:30) Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ:

Ήττα για την Αϊντραχτ στην έδρα της Κολωνίας με 1-0 την περασμένη αγωνιστική. Θέλει να κόψει σήμερα τη φόρα της πρωτοπόρου Ντόρτμουντ. Σίγουρα εκτός οι Φραντς, Κρις και Ρους, αμφίβολος ο Τζαβέλλας. Η Ντόρτμουντ συνεχίζει ακάθεκτη την εκπληκτική της πορεία στην Μπουντεσλίγκα, μεσοβδόμαδα όμως αποχαιρέτησε το Europa League. Στο +11 από τη Λεβερκούζεν, καλείται να ανταπεξέλθει σε ακόμα μία δύσκολη αποστολή. Από τους μακροχρόνιους συνεχίζουν εκτός Οβομογιέλα και Κελ, επιστρέφει ο μέσος Κρίνγκε.

137. (16:30) Βέρντερ Βρέμης-Καϊζερσλάουτερν:

Άλλη μία ήττα εκτός έδρας για τη Βέρντερ, με 2-0 από την Ντόρτμουντ αυτή τη φορά. Δικαιούται πάντως να έχει παράπονα από τη διαιτησία. Ο τιμωρημένος Αλμέιδα σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Βρέμης. Ήταν καλύτερη από τη Βόλφσμπουργκ η Καϊζερσλάουτερν στον τελευταίο της αγώνα, αλλά αρκέστηκε στο 0-0 και το βαθμό της ισοπαλίας. Θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα το 2010. Δεν υπάρχουν απουσίες για το ταξίδι στη Βρέμη.

138. (16:30) Βόλφσμπουργκ-Χοφενχαϊμ:

Άλλη μία πολύ κακή εμφάνιση από τη Βόλφσμπουργκ, που θα πρέπει να νιώθει τυχερή με το 0-0 στο Καϊζερσλάουτερν. Έχει πλησιάσει επικίνδυνα τις θέσεις υποβιβασμού και η νίκη μοιάζει επιτακτική σήμερα. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Η Χοφενχαϊμ πλήρωσε την αδράνεια της στο 87’ και δεν κατάφερε να κρατήσει την νίκη απέναντι στην Νυρεμβέργη, που δικαιούταν απόλυτα. Ψηλά και στην 7η θέση τη βρίσκει η διακοπή. Τιμωρημένος για σήμερα ο Φόρσα, συνεχίζουν εκτός Στάρκε και Ομπάζι.




139. (16:30) Νυρεμβέργη-Αννόβερο:

Από το πουθενά έφυγε με το βαθμό από το Χοφενχαϊμ η Νυρεμβέργη, που πέτυχε στο 87’ του αγώνα το δεύτερο μόλις γκολ της στους τελευταίους πέντε αγώνες. Στην 11η θέση με 19 βαθμούς. Μοναδική απουσία αυτή του Νίλσον. Τι να πει κανείς για το εκπληκτικό Αννόβερο, που πριν το πρωτάθλημα έμοιαζε ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό και τώρα φιγουράρει για τα καλά στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Κλείνει ιδανικά το 2010 ούτως ή άλλως. Τραυματίστηκε ο Κόναν και θα λείψει τουλάχιστον για ενάμιση μήνα. Επιστρέφει ο σημαντικός επιθετικός Αμπντελάουε.


140. (16:30) Σάλκε-Κολωνία:

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σάλκε με το διπλό στο Μαϊντζ. Ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις και έπιασε την 10η με 19 βαθμούς. Η νίκη στο Μαϊντζ ήταν η 5η σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις και η ομάδα δείχνει να παίρνει τα πάνω της. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη η Κολωνία, αλλά μετά την νίκη της με 1-0 επί της Αϊντραχτ μείωσε τη διαφορά με τους από πάνω. Ρήξη συνδέσμων για τον Ποντόλσκι, που θα μείνει καιρό εκτός δράσης. Απών σήμερα και ο Νοβάκοβιτς. Ο Μοντραγκόν θα δώσει σήμερα το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα.


226. (19:30) Σαν Πάουλι-Μαϊντζ:

Μπορεί να ηττήθηκε με 3-0 στο Μόναχο, αλλά η Σαν Πάουλι είχε καλή παρουσία, ενώ δικαίως διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς και δεν υπολογίζεται για σήμερα ο τερματοφύλακας Κέσλερ. Μετά την ήττα από τη Σάλκε, που ήταν η δεύτερη στη σειρά, η Μαϊντζ έπεσε στην 4η θέση. Μπορούσε να σώσει το βαθμό, έχασε πολλές ευκαιρίες, με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του Σιούρλε. Απουσιάζει σήμερα ο αμυντικός Σβένσο. Ούτως ή άλλως κλείνει θετικά το 2010.