LIVE SCORES

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

SUPERLEAGUE - Σισέ vs Πάντελιτς 13-4, «παίζει» μόνος του ο Γάλλος (4ος σκόρερ στην Ευρώπη)





Και αυτός… τον χαβά του. Ο Τζιμρίλ Σισέ φαίνεται πως το έχει πάρει προσωπικά του θέμα του σκοραρίσματος στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος βρήκε δίχτυα και απέναντι στον Πανσερραϊκό, έφτασε τα 13 στο φετινό πρωτάθλημα και αύξησε τη διαφορά από τους «διώκτες» του στη «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ. Ο Μάρκο Πάντελιτς του Ολυμπιακού, που σύμφωνα με τα προγνωστικά στην αρχή της σεζόν, ήταν ο βασικός διεκδικητής μαζί με τον Σισέ, δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Καβάλα και παρέμεινε στα τέσσερα. Κόντρα στους «αργοναύτες» έμεινε «άσφαιρος» και ο Κέβιν Μιραλάς, που διατηρήθηκε στα 7 γκολ.

Ίδια γκολ με τον Βέλγο και ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, που δεν αγωνίστηκε απέναντι στους «ερυθρολεύκους». Από πέντε έχουν Ντένις Έπσταϊν (Κέκρυκρα) και Ράφικ Τζιμπούρ (ΑΕΚ).

4ος σκόρερ στην Ευρώπη

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σκοράρει βάσει αριθμών είναι ο τέταρτος κατά σειρά σκόρερ σε μέσο όρο σε όλη την Ευρώπη. Ο Γάλλος σημειώνει 1,08 γκολ ανά αγώνα, τη στιγμή που μόνο οι Κένι Μίλερ της Ρέιντζερς, Μέσι της Μπαρτσελόνα και Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν υψηλότερα ποσοστά. Ο Σκωτσέζος φορ έχει 18 γκολ σε 14 ματς (1,29 μ.ό.) και ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα 15 γκολ σε 12 ματς, όσα δηλαδή και ο Σισέ και μέσο όρο 1.25. Πιο πολλά γκολ από τον Σισέ και τον Μέσι, συγκεκριμένα 17, έχει ο Ρονάλντο, αλλά σε 14 παιχνίδια (1,21 μ.ό.).