LIVE SCORES

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - «1,3 εκ. ευρώ αλλιώς μη με πάρετε τηλέφωνο»





Δεν είναι διατεθειμένος να ξεπουλήσει, όπως χαρακτηριστικά είπε, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες όπως ο Γεωργιάδης ή ο Ανάκογλου, αλλά ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα πρέπει να κερδίσει πολύ περισσότερα από όσα ακούγονται και η οποιαδήποτε αποχώρηση θα γίνει το καλοκαίρι.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ.Θεωδορίδης...

Για την πορεία του Πανσερραϊκού: «Είμαι ικανοποιημένος εδώ που είμαστε, αν και θα μπορούσαμε να ήμασταν και καλύτερα. Είχαμε τραυματισμούς ενώ παίζαμε με έναν επιθετικό. Το καλό ποδόσφαιρο πρέπει να συνοδεύεται με καλά αποτελέσματα».

Για τη σωτηρία: «Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Η σιγουριά προκύπτει από την καλή ομάδα που έχουμε. Την προηγούμενη φορά πέσαμε από τρεις άσχημες διαιτησίες. Από δύο ήττες υποβιβαστήκαμε».

Για τη αποχή του κόσμου: «Περιμέναμε περισσότερα από τον κόσμο, αλλά είναι δικαιολογημένος αφού υπάρχει οικονομική δυσκολία. Από το επόμενο παιχνίδι θα μειώσουμε τις τιμές. Σκεφτόμαστε να βάλουμε 10 ευρώ γενική είσοδο. Θα το κάνουμε ερασιτεχνικό. Το να πάρουμε 10.000 παραπάνω δεν μας σώζει. Δεν φτάνουν αυτά τα λεφτά για να σωθεί μια ομάδα».

Για το ενδιαφέρον για παίκτες του Πανσερραϊκού: «Παίκτες θα δώσουμε αν δεχθούμε σοβαρές προσφορές. Με αυτές που ακούω προς το παρόν αγοράζω 2-3 ποδοσφαιριστές κι εγώ. Δεν κάθομαι καν στο

τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τα νούμερα που ακούω. Με 300.000 χιλιάρικα δεν δίνουμε κανέναν (σ.σ τόσα φέρεται να προσφέρει η ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη). Αν δεν προσθέσουν έναν άσσο ας μην με πάρουν ούτε τηλέφωνο. Δεν ξεπουλάμε. Δεν ζήτησα βοήθεια από κανέναν. Ο Πανσερραϊκός θα είναι ο πρώτος που θα πάρει την αδειοδότηση».

Για τους μάνατζερ: «Κάποιοι κάνουν τα δικά τους παιχνίδια. Αυτοί παίρνουν πρωτοβουλίες και λένε ότι μπορούν να φέρουν όποιον να ναι. Δεν ισχύει αυτό. Δέχθηκα επίσημα κάποιο τηλέφωνο από κάποιον που μάλλον είχε άνθρωπο ομάδας της Σούπερ Λίγκας δίπλα του».

Για Ολυμπιακό: «Από το καλοκαίρι έχει ενδιαφερθεί. Εμείς θα παραχωρήσουμε έναν παίκτη, όχι και τους δύο (Ανάκογλου, Γεωργιάδη). Μας ενδιαφέρει και ο Πανσερραϊκός να μην αποδυναμωθεί. Για το ερχόμενο τρίμηνο είναι απαγορευτική οποιαδήποτε μεταγραφή. Τα ανταλλάγματα είναι παίκτες που δεν τους χρειάζονται οι ομάδες. Αυτοί πρέπει να είναι σε θέσεις που χρειάζεσαι, αλλιώς τι να τους κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρουν τα ανταλλάγματα. Ας μου δώσουν δύο εκατομμύρια και θα βρω εγώ παίκτες. Όλοι φεύγουν αρκεί να ικανοποιηθούμε».

Για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας: «Ο Σβέρκος είναι ο ένας όπως ξέρετε. Επίσης κοιτάμε έναν αριστερό μπακ κι έναν ακόμα επιθετικό».

Για τα νέα ταλέντα: «Κάναμε επαγγελματία τον Γιαννόπουλο που δεν είναι ούτε 16 χρονών. Το μόνο που ενδιαφέρει την περιοχή είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε 180 σωματεία και όλη η Θεσσαλονίκη 200. Έχουμε και γήπεδα που τα ζηλεύουν ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Γίνεται μια αναδιοργάνωση στις ακαδημίες όπου έχουμε 400 παιδιά και θα φτάσουμε τα 600. Μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες με γραφεία, αποδυτήρια κλπ».

Για τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος: «Η κλήρωση ήταν εξυπηρέτηση για τους μεγάλους. Οι Σέρρες παίζουν 3 ντέρμπι σερί. Είναι ορισμός πλέον, δεν είναι κλήρωση. Θα πέσω εγώ κατηγορία για να εξυπηρετήσω τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ. Λογικό είναι όταν ξεκινάς με τρεις ήττες να σου πέφτει το ηθικό. Να γίνει κλήρωση και για τις ώρες. Είναι σαν να μας ρίχνουν πριν καν αρχίσει η σεζόν».

Για επόμενο ματς στο Καραϊσκάκη: «Κατεβαίνουμε με επτά απουσίες. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό ματς κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Μακάρι να μπορούσαμε να κερδίζουμε εκτός τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Το βασικό είναι να δείξουμε ότι ο Πανσερραϊκός δεν καταλαβαίνει τίποτα».