LIVE SCORES

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - Οι "μάγοι" έφτασαν, τελειώνουν όλα θετικά τη Δευτέρα!





Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι Άραβες και ο ίδιος ο Οντέι Αλί Σαμαρί. Ο επιχειρηματίας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είχε ειδοποιήσει πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 8 Ιανουαρίου, όμως, ήρθε μία “ώρα αρχύτερα” για να τελειώνει με το θέμα της εμπλοκής του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που πέρασε τις ολιγοήμερες διακοπές του στο Καϊμακτσαλάν και από χτες το βράδυ είναι σε... “θέση μάχης”!

Οι τελικές συζητήσεις θα ξεκινήσουν αύριο Δευτέρα, την πρώτη ουσιαστική εργάσιμη ημέρα του 2011.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως έχει βρεθεί η “χρυσή τομή” και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα είτε με γραφειοκρατία είτε άλλος λόγος. Θα γίνουν όλα σωστά και πολύ γρήγορα και μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό λογικά θα υπάρξουν τόσο ανακοινώσεις όσο και συνεντεύξεις Τύπου και από τις δύο πλευρές ή και κοινή.

Μέσα στον Γενάρη, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα έχει νέα διοίκηση, οι Άραβες θα έχουν αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, θα λυθούν άμεσα τα όποια θέματα με τις αποπληρωμές των παικτών και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες της διοίκησης. Μόλις τακτοποιηθούν όλα αυτά και εάν... περισσεύουν χρήματα (που θα περισσεύουν, ο σχεδιασμός έχει γίνει είτε με Άραβες είτε χωρίς) στον δικέφαλο του βορρά θα προχωρήσουν στο μεταγραφικό σχεδιασμό.